Hirdetés

Vasárnap estig érdemes kilátogatni a Construma kiállításra, ami a legnagyobb szakmai összejövetel az építőiparban. A kiállításon megtalálható a gyártók, kivitelezők, forgalmazók színe java, ezért is érdemes eljönni és megnézni a műszaki újdonságokat, technológiákat, akkor is ha új építésben gondolkodunk, vagy csak felújítanánk.

A D pavilon külön érdekességel szolgál, ott található ugyanis az ÖKOCITY kiállítás. Az Ökocity keretein belül felépítésre került egy ház, ami csupa naprakész megoldást kínál egy energiatakarékos épület építéséhez. NYílászárók, hőszigetelés, fújható hőszigetelés, és a gépészet is bemutatásra kerül. Ezek szakszerű, egymásra épülő tervezésével és kivitelezésével jelentősen csökkenteni tudjuk egy felújított épület energiafogyasztását, új építés esetén pedig már a kezdetektől fogva egy nagyon takarékos otthonban élhetünk.

Knauf Insulation bemutatóház Construma - Ökocity kiállítás 2016 D pavilon Knauf Insulation bemutatóház Construma – Ökocity kiállítás 2016 D pavilon

A támogató/kiállító cégek rendelkeznek egy egy kiállítói standdal is, ahol az érdeklődők választ kaphatnak a saját otthonukat érintő kérdésekre is. Az energiatakarékosság jó befektetés rövid és hosszútávon is, ráadásul biztonsággal megtérül, védjük vele környezetünket, és radikálisan javíthatjuk otthoni komfortérzetünket vele.

A Knauf Insulation több termékcsoportját is bemutatja a külön erre a célra épült Öko házon belül.

Knauf Insulation bemutatóház Construma - Ökocity kiállítás 2016 D pavilon Knauf Insulation bemutatóház Construma – Ökocity kiállítás 2016 D pavilon

Megtekinthetjük a vakolható kőzetgyapottal képzett homlokzati hőszigetelő rendszert egyben, és rétegrendi formában is, ásvány és üveggyapot termékeket találunk, amiket válaszfalakba, magastetőkben szarufák alá és közé, vagy csak padlásfödémre terítve telepíthetünk, ezzel képezve kiváló hőszigetelést otthonunkban, illetve a legújabb fejlesztésekkel is találkozhatunk a fújható üveggyapot, és az MPN Plus 037 ásványgyapot lapok formájában.

Szakértő kollégáink a teljes kiállítási időtartamban várják a szíves érdeklődőket az Ökocity-n belül található kiállítói pontunkon.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás