A rovat kizárólagos támogatója
Forrás: Négy Mancs

A Négy Mancs a Márton-nap előtt felhívja vásárlókat figyelmét, hogy a liba és kacsa termékek vásárlásakor lehetőségük van kíméletes, állatbarát tartásból származó magyar termékeket választására is.

 Gabriel Paun, a Négy Mancs nemzetközi kampányigazgatója elmondta: „A nagyüzemi állattartás lehet nagyon rossz az állatoknak – de lehet jobb is. Még ha fogyasztunk is húst, megvan a lehetőségünk és a felelősségünk dönteni arról, hogy erősítjük-e pénzünkkel a kegyetlen, az elkerülhető szenvedést okozó tartási módokat vagy sem. A Négy Mancs az ilyen kegyetlen technikák állatbarát módszerekkel való helyettesítéséért kampányol, és a vásárlók erejével ehhez a célhoz egyre közelebb kerülünk.”

Az állatvédők célja a kacsák és a libák ketreces tartásának, kényszertömésének és tolluk elevenen történő tépésének felszámolása. Pozitív listájával a szervezet segít egymásra találni a felelős termelőknek és a tudatos, állatbarát vásárlóknak. A jövőben a Négy Mancs Magyarországon és a magyar termelőknek fontos piacok országaiban egyaránt még több energiát fog arra fordítani, hogy az állatbarát termékek előnyeit minél több vásárlóval megismertesse.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás