A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Az európai fővárosok közül sajnos Budapest belvárosa az egyik olyan városközpont, ahol a legkevesebb zöldterület és közpark található. Ez nem csak a fővárosra igaz-országszerte több település is küzd azzal a problémával, hogy a fás területeket egyre inkább betontömbök váltják fel. A Dorko célja, hogy e problémára is felhívja a fiatalok figyelmét.

A politikailag és gazdaságilag teljesen független Greenpeace, a világ egyik legnagyobb környezetvédő szervezeteként itthon most egy olyan kampányt indított, mely egyik fő céljává tűzte ki, hogy visszaszorítják a zöldterületek pusztulását, a fák kivágását, igyekeznek élhetőbbé tenni városainkat, emellett 3500 növényt is elültetnek. Azonban ezt csak közös erővel tudjuk elérni!

A “Jövő Zöld városa” kampány pont erre ad lehetőséget: jelképesen mindenki örökbe fogadhat különböző növényeket, melyeket a Greenpeace Magyarország aztán elültet.

A jelképes örökbefogadási – támogatatási csomagok már 250 forinttól elérthetőek a www.jovovarosa.hu oldalon.

A Dorko is nagyon fontosnak tartja környezetünk védelmét, és sokáig szeretnék még élvezni parkjaink nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket, arról nem is beszélve, hogy az egészség érdekében is fontos, hogy megőrizzük a zöldterületeket!

Új, őszi Remember Your Roots kollekciójukkal ezért a Greenpeace Magyarország “Jövő Zöld Városa” kampányára szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy minél többen legyünk, akik tesznek a városaink zöldítéséért.

Minden személy, aki üzleteikben bemutatja a jelképes növény-örökbefogadás során a Greenpeace Magyarország Egyesületétől kapott örökbefogadási oklevelét, automatikusan 10 % kedvezményre jogosult Remember Your Roots kollekciók termékeinek árából.

Továbbá az örökbefogadók között kisorsolnak egy Remember Your Roots ajándékcsomagot 50.000 Ft értékben.

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek