A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Az európai fővárosok közül sajnos Budapest belvárosa az egyik olyan városközpont, ahol a legkevesebb zöldterület és közpark található. Ez nem csak a fővárosra igaz-országszerte több település is küzd azzal a problémával, hogy a fás területeket egyre inkább betontömbök váltják fel. A Dorko célja, hogy e problémára is felhívja a fiatalok figyelmét.

A politikailag és gazdaságilag teljesen független Greenpeace, a világ egyik legnagyobb környezetvédő szervezeteként itthon most egy olyan kampányt indított, mely egyik fő céljává tűzte ki, hogy visszaszorítják a zöldterületek pusztulását, a fák kivágását, igyekeznek élhetőbbé tenni városainkat, emellett 3500 növényt is elültetnek. Azonban ezt csak közös erővel tudjuk elérni!

A “Jövő Zöld városa” kampány pont erre ad lehetőséget: jelképesen mindenki örökbe fogadhat különböző növényeket, melyeket a Greenpeace Magyarország aztán elültet.

A jelképes örökbefogadási – támogatatási csomagok már 250 forinttól elérthetőek a www.jovovarosa.hu oldalon.

A Dorko is nagyon fontosnak tartja környezetünk védelmét, és sokáig szeretnék még élvezni parkjaink nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket, arról nem is beszélve, hogy az egészség érdekében is fontos, hogy megőrizzük a zöldterületeket!

Új, őszi Remember Your Roots kollekciójukkal ezért a Greenpeace Magyarország “Jövő Zöld Városa” kampányára szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy minél többen legyünk, akik tesznek a városaink zöldítéséért.

Minden személy, aki üzleteikben bemutatja a jelképes növény-örökbefogadás során a Greenpeace Magyarország Egyesületétől kapott örökbefogadási oklevelét, automatikusan 10 % kedvezményre jogosult Remember Your Roots kollekciók termékeinek árából.

Továbbá az örökbefogadók között kisorsolnak egy Remember Your Roots ajándékcsomagot 50.000 Ft értékben.

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás