A rovat kizárólagos támogatója

A Pilisi Parkerdő reagált a sokat bírált tűzifarendeletre

A közelmúltban megjelent, a fakitermelés szabályozására vonatkozó kormányrendelet kapcsán a Pilisi Parkerdő Zrt. számos lakossági, önkormányzati, civil és egyéb aggódó megkeresést kapott. A kérdezők egyik része a fákat és az erdőket félti, másik része pedig azért aggódik, hogy lesz-e télire tüzelője.

Afrikában felgyorsul a zöld átmenet

Az Olaszországban rendezendő Ecomondo és a Key Energy 2022 az észak-afrikai és szubszaharai országok környezetvédelmi kihívásaira összpontosítanak.

Tilos kivinni tűzifát az országból

Minden fa számít! A háború és a brüsszeli szankciók okozta energiaválság miatt a kormány kiviteli tilalmat rendel el az energiahordozókra, így a tűzifára is.

Miért fontos a cégeknek az egyedi megjelenés?

Nem könnyű a vállalkozás világa. Nem elég kitalálni, megtervezni, létrehozni, finanszírozni, megannyi szabálynak megfelelni, az is fontos, hogy egyéni arculattal rendelkezz. Kitűnni a tömegből, beazonosíthatónak lenni, pozitív ügyfélélményt okozni azért, hogy a vendég visszatérjen, mind-mind szükséges a sikeres működéshez.

Hogyan válaszd ki a legjobb forrólevegős sütőt?

Te is szeretnél egy olyan eszközt, amivel könnyen, gyorsan lehet egészséges ételeket készíteni, ráadásul elfér a konyhapulton és még szemtelenül jól is néz ki? Akkor bizonyára már nézegetted a forrólevegős sütőket, de még nem sikerült dűlőre jutni, hogy pontosan melyik modell is az, ami igazán Neked való, és illik a felhasználási szokásaidhoz.

A Fidesz klímagyilkos politikája újabb szintet lépett

A Fidesz-kormányon kívül nincs több olyan kormány Európában, amely a klíma- és vízválság korában erdőirtásba kezd- reagált az LMP Orbánék ámokfutására. A Párbeszéd tiltakozik a magyar erdők kipusztítása ellen, helyette követeli a szélerőmű-tilalom, valamint a napelem- és a hőszivattyú-adó azonnali eltörlését.

Nyaralás zöldben, zölden: ez a Katica Tanya

A családi nyaralás megtervezése sosem egyszerű feladat. Különösen nehéz akkor, ha a környezettudatosság is a szempontjaink között szerepel a tökéletes kikapcsolódást nyújtó helyszín megtalálásakor. Létezhet olyan hely, ahol kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk magunk után, mintha otthon maradtunk volna?

Univerzális felhasználás szálerősítésű betonnal

A szálerősítésű beton végeredmény, környezetvédelem és logisztika szempontjából is sokkal sikeresebb alternatívaként segít betonfelületek elkészítése során, mint a betonacél háló. Lássuk, mi mindenre használható fel ez a különleges makroszál!

Melyek a hajformázáshoz szükséges eszközök és kozmetikumok?

Ismerős, hogy aki egyenes hajjal rendelkezik, az hullámosat akar, aki pedig hullámossal, annak minden vágya, hogy szögegyenes legyen a haja? Nos, ezen változtatni nem igazán lehet, átmenetileg azonban módosíthatod a hajad szerkezetét különböző hajformázási eszközök és módszerek segítségével.