A rovat kizárólagos támogatója

A főváros átadná a Biodómot az államnak

Március óta nem reagál a kormány Budapest azon javaslatára, amely szerint az építési munkákat az állam fejezné be, a növény- és állatbetelepítést pedig az Állatkert végezné. Budapest vezetése úgy látja, nincs más megoldás, minthogy átadja a Biodómot az államnak, azért, hogy az minél előbb látogatható legyen a nagyközönség számára.

Szeretnéd, ha megismernék a hangodat?

Szeretnéd, ha beszélnének rólad? Eredményeidről, szervezetedről, cégedről, tevékenységedről, programjaidról, termékeidről, szolgáltatásaidról? Indíts podcastot – mi elkészítjük.

Megjelent a 2021-2027 közötti Országos Hulladékgazdálkodási Terv

Miután október 6-án a Magyar Közlönyben kormányhatározat jelent meg a 2021-2027 közötti Országos Hulladékgazdálkodási Terv és a részét képező Országos Megelőzési Program közzétételéről és végrehajtásáról, október 11-én a kormány honlapján megjelent maga terv is.

Üzleti intelligenciával megtalálhatók a növekedés korlátai

Milyen úton és módon segíthet egy üzleti intelligencia eszköz abban, hogy a vállalkozások tucatjainak az életét megnehezítő növekedési gátakat sikerüljön eredményesen kiiktatni? Avagy miként lehet gyorsan, megfelelő rálátással és kellő hatékonysággal megszabadulni a vállalati növekedés gátjaitól?

Mekkora megtakarítás érhető el a ház hőszigetelésével?

A számlák minden egyes hónapban megérkeznek és előfordul, hogy az ember azon kapja magát, hogy vakargatja a feje búbját, hogy már megint miért ennyi az annyi. Persze igen ritka az az eset, hogy minden közműszámlát ki tudunk küszöbölni az életünkből, de nem árt tisztában lenni azzal, hogy számos lehetőség áll rendelkezésünkre, amelyek alkalmasak arra, hogy… Tovább »

3 édes babatakaró, melyek praktikusak is

Manapság már nagyon hasznos és ötletes babaholmikat lehet találni. Nem kivétel ezek alól a babatakaró sem. Nem csak minőségi anyagból, de ötletes kidolgozással, izgalmas mintákkal készült, kedves, pihe-puha takarókat tudunk beszerezni a kicsiknek. Összegyűjtöttük az öt legédesebb darabot, érdemes szemezgetni.

A SPAR fenntarthatósági minifilm-sorozatot készített a gyermekeknek

Tízrészes animációs szériát indított szeptembertől az óvodások és kisiskolások számára az áruházlánc. A kisfilmek a legfiatalabbak nyelvén mesélnek olyan, a fenntarthatóságot meghatározó témákról, mint például a szelektív hulladékgyűjtés vagy az élelmiszer-pazarlás visszaszorítása.

Miért kell kiemelt figyelmet fordítani az arcbőr hidratálására?

Fontos, hogy a hidratálás a napi arcápolási rutin része legyen. Hogyan érdemes hidratálni? Honnan lehet tudni, hogy vízhiányos az arcbőr? Mi a különbség a nappali és az éjszakai arckrémek között? A krémek használata mellett hogyan javítható a hidratáltság? Honnan érdemes beszerezni a hidratáló arckrémeket?

Áder szerint a Fideszre nem lehet számítani

Az orbáni klímapolitika kimerül egy-egy kirakatintézkedésben, Áder közhelyekkel szédíti a fiatalokat. A fidesz ma is hozta a szokásos antizöld formáját- Orbánéknak nem kell a klímaügyi- és fenntarthatósági csúcsminisztérium.