A rovat kizárólagos támogatója

A 2015/4. téli számunkkal jelentkezünk. Ismét eljött az év vége és ismertté váltak a május óta várt eredmények „Az Év Természetfotósa” pályázatán. Ünnepi számunkban szeretnénk mindenkinek áldott, békés, boldog Karácsonyt kívánni és sikerekben, fotókban gazdag Újévet!

Ízelítõ a most megjelenõ számunkból:

Kalandtúránkon az Amerikai Egyesült Államok természetvédelmi területeit szeretnénk bemutatni írásban és fotóinkon keresztül, ahol négy alkalommal volt szerencsénk járni és felfedezni az indiánok földjétõl egészen az alaszkai vadonig az érintetlen természetet.

Tippek-trükkök rovatunkban Krivánszky Árpád és Suhayda László adnak útmutatást és fotós anyagot a tavalyi ónos esős idõszakról.

Szilágyi László kollégánk a Photoshop természetfotósoknak címû rovatában a csillagtekerõs képek összeillesztéséről tart egy bemutatót.

Terepen teszteltük rovatunkban a Nikon 200-500 mm-es objektívjét tesztelte Szekeres János természetfotós, nagyvadak és madarak fényképezésével.

Az Év Természetfotósa pályázat eredményeinek ismertetése immár minden téli számunk rendszeres része, most sincs ez másképp, és ezúton gratulál szerkesztõségünk a nyerteseknek!

A könyvrovatunk ajánlatában a természetfotós pályázat eredményes képeibõl készült könyvet ajánljuk – akár karácsonyi ajándékként.

Népek kultúrák rovatunkba Eifert János 1974-1975-ben készült Közel-keleti fotósorozatából válogattunk, hiszen most még idõszerûbb, mint bármikor, bemutatni a keleti országok lakóinak életét.

Fogadják szeretettel a 2015. évi téli számunkat!

Természetfotó Magazin facebook:

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás