A greenfo.hu honlapot 19 éve alapította a Környezetvédelmi Újságírók Társasága. Az egyesület 4 évvel ezelőtti megszűnése óta a Greenfo BT. üzemelteti a portált, mely ma is a legnagyobb hazai tematikus zöld hírcentrum. Eddig közel 45.000 cikket tettünk fel a honlapra, és naponta 5-10 friss hírrel bővül kínálatunk. Egyedülálló zöld hírarchívumunkban 19 év környezet- és természetvédelmi információi közül válogathatnak olvasóink. Szintén naponta folyamatosan frissül (2020 októberében 123000 tételes) sajtófigyelőnk, melyben a hazai honlapok zöld cikkeiből válogatunk. Olvasóink ingyenesen programajánlókat, sajtómeghívókat, álláshirdetéseket, kiadványismertetőket tehetnek fel.

A nálunk megjelenő információk a konkrét látogatószámnál szélesebb körhöz is eljutnak, mivel sok szerkesztőségben használják a Greenfo-t kiindulópontnak riportokhoz, cikkekhez. Sajtószobánkat havonta közel 1500 alkalommal keresik fel az újságíró kollégák.

Greenfo-info hírlevelünket 2020 áprilisában 3900 címre (köztük sok újságírónak, szerkesztőségnek, zöld civilnek, és üzleti döntéshozónak) küldjük szét – immár 14 éve – vasárnaponként.

Nyolc éve már a Facebookon is jelen vagyunk http://www.facebook.com/greenfo.hu  2020 októberében 13880 követővel.
Hirdetőink zöld üzeneteit hatékonyan tudjuk eljuttatni környezettudatos célközönségünkhöz.

A 2019 április 26-án megújult greenfon az alábbi banner elhelyezésekre van lehetőség:

970 X 90 px. minden oldal tetején
728 X 90 px. rovat kizárólagos támogató banner Az alábbi rovatok nyitólapján, és az azokban megjelenő cikkek/bejegyzéseknél: Hazai hírek, EU hírek, Nagyvilág hírek, Természetvédelem hírek, Zöld Portré, Vélemény, Sajtóközlemény, Programok-pályázatok, Állásbörze, Sajtófigyelő, Kiadványfigyelő, Szakdolgozat, Sajtótájékoztató, és Podcast.
300×250 px. hírek, kiadványok, sajtótájékoztatók, programok alatt megjelenő bannerek
250X250 px. jobb oszlopban minden oldalon megjelenő Bannerek
200X200 px. céges logó elhelyezése minden oldal alján a támogatók között
200X120-150 px. céges logó elhelyezése a heti hírlevelek támogatói között
– cég által küldött/általunk írt PR cikk/sajtóközlemény (+ a kapott képek/logó/grafika) megjelentetése a hírek, vagy a sajtóközlemények között, melyet az aheti hírlevélben is szerepeltetjük, és a facebook oldalunkra is kikerül. (a cikk a későbbiekben is megmarad, kereshető.)

A 2020 április 22-én elindult Podcast adásainkban és oldalán is lehetőség van hang, és banneres hirdetések elhelyezésére.

Egyedi csomagokkal bármilyen (időtávú és tartalmú) együttműködésre nyitottak vagyunk.
Részletek ügyében várja az érdeklődőket Sarkadi Péter főszerkesztő:
info@greenfo.hu
+36 30 9488 210
2020. április 22.


Több zöld oldalon szeretne hirdetni?
A Greenfo tagja a Zölduniónak.
Magyarország egyetlen zöld hirdetésértékesítő és kommunikációs platformja nemcsak céljának tekinti a környezettudatos szemléletformálást, de működése középpontjába is helyezi azt. A Zöldunió – ellentétben a tradicionális online reklámfelület értékesítő cégekkel – egy teljesen új látásmódot képvisel a hazai médiapiacon, ennek köszönhetően hatékonyan erősíti Ügyfelei zöld reputációját, ismertségét és elismertségét.