12. Fenntarthatósági Nap pályázat

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2019. július 22. - 2019. szeptember 14.

Helyszín: országos

URL: https://fenntarthatonap.hu/palyazz/

Szerinted sem lehet ennyivel elintézni a világot? Látod, érzed, tudod, hogy egyre hosszabb a piszkos lista, mégsem történik szinte semmi. Mi zavar jobban? Az óceánon úszó szemétsziget vagy az autóból kidobott csikk? A tudattalan előítéletek vagya korrupt ítéletek? A globális felmelegedés vagy a digitális elhidegülés?

PÁLYÁZZ, hogy a TIÉD LEHESSEN a megannyi értékes
nyeremény egyike.

Mit kell tenned?
Ha van gondolatod és megosztanád, nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk egyedi pályázatod! Készíts egy 1-3 perces filmet! Írj egy dalt vagy egy slamet és add elő! Bármilyen saját szerzeménnyel indulhatsz, nincs megkötés. Fess, rajzolj, fotózz, animálj vagy szervezz akár flashmobot!

Augusztus 30-ig: Töltsd fel a pályamunkádat a netre (Youtube, Videa, Flickr…), küldd be a linket, vagy ha nem kell feltölteni, akkor magát a művet a palyazat@fenntarthatonap.hu-ra. Kategóriánként egy pályázó max. három pályaművet nevezhet.

A zsűri által kiválasztott legjobb alkotások bemutatásra kerülnek 2019. szeptember 14-én a 12. Fenntarthatósági Napon, amely a díjátadónak is helyet ad. A kiállított alkotások közül pedig az FN12 látogatói szavazzák meg a közönségdíjast alkotást.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás