2020 december 5-én utoljára indul a HOSZ OKJ-s Hulladéktelepkezelő képzése

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2020. november 01. - 2020. november 24.

Helyszín: internet - virtuális tér

A szakképzési rendszer 2019-ben megkezdett átalakítása nyomán a jövőben a szakmaszerzés alapmodellje az iskolarendszerű oktatás lesz.  OKJ-s tanfolyam, így a HOSZ 32 851 02 OKJ azonosító számú Hulladéktelepkezelő képzése változatlan formában csak ebben az évben indítható. Az utolsó tanfolyam 2020. december 5-én kezdődik. A jelentkezési határidő: 2020. november 24.!

Az oktatás feltételeit, ütemtervét, módszertanát a járványügyi helyzet körülményeinek figyelembevételével alakítjuk.

A képzés a négy modulzáró vizsga teljesítésével zárul, majd a vizsgaközpontnál tehető komplex szakvizsgával a résztvevők államilag elismert 32 851 02 OKJ azonosító számú Hulladéktelepkezelő alsó-középfokú szakképzettséget igazoló szakvizsga bizonyítványt szerezhetnek. Ez a képzettség megfelel a 439/2012. (XII. 29.) Kormányrendelet 7.§ m) pontban a hulladékgazdálkodási tevékenység engedélyezési feltételeként meghatározott „legalább középfokú környezetvédelmi szakirányú végzettség” kritériumnak, valamint a 2009. évi LXI. törvény 6.§ (1) bekezdés f) pontja által a fémkereskedelmi tevékenységet végző vállalkozások számára előírt feltételnek. A megszerzett szakképzettség elfogadása a jövőben is változatlan.

A HOSZ képzésének Pest Megyei Kormányhivatalnál vezetett közhiteles nyilvántartás szerinti engedélyszáma: E-000724/2014/A001

A tanfolyam erőssége évek óta a több mint húsz fős oktatói csapat, amelyet a szakmában elismert vezetők, szakértők alkotnak – valamennyien a gyakorlatban azonnal hasznosítható  tudást adnak át.

A 270 órás tanfolyamhoz két alkalommal tartozik előzetes tudásmérés, amelyek sikeres teljesítése esetén bizonyos tananyagegységek alól felmentés kapható, így a képzés ideje jelentősen csökkenthető (mintegy féléves időtartamra). Az oktatás többnyire szombati napokon, a telephelyi gyakorlati oktatás hétköznapokon van. Az oktatási segédleteket elektronikus úton is megkaphatják a résztvevők, és a hiányzásnak – ésszerű szakmai határokig – nincs szankciója.

A részvételi díj részletfizetéssel téríthető meg, és az azonos munkáltatótól  jelentkező 2. és 3. résztvevőnek kedvezményes!

Részletes tájékoztatás és jelentkezési lap a HOSZ honlapján található.

További tájékoztatást ad:

Major Ágnes képzési vezető, Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége (HOSZ)

Tel.: +36 30 900 7323, oktatas@hosz.org, major.agnes@hosz.org

www.hosz.org

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás