2021-ben is megszervezzük a LED konferenciát – de másként

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2021. február 16. - 2021. március 16.

Helyszín: internet - virtuális tér

A LED konferencia a Világítástechnikai Társaság legnagyobb évente megrendezett szakmai fóruma, amelyet tavaly februárban még 270 résztvevővel tartottuk meg az Óbudai Egyetemen. Az idén, a világjárvány miatt nincs lehetőség a személyes találkozóra, de a szakmai élet nem állhat le, alkalmazkodunk a rendkívüli helyzethez, ezért webináriumok formájában online rendezzük meg a XII. LED konferenciát.

Február 16. és március 16. között minden kedden délután 2 és 4 óra között lesznek az online előadások. Az előadók élőben fognak bejelentkezni és az előadások után a személyes részvétellel megrendezett konferenciákhoz hasonlóan moderátor segít abban, hogy párbeszéd alakuljon ki az előadó és a hallgatóság között.

A konferencia öt témakört fog át és igyekszünk ennek megfelelően az egy témakörbe eső előadásokat egy napra szervezni.

  1. Új eredmények a világítástechnikában
  2. Belső téri világítás
  3. Sport, stúdió világítás, díszvilágítás, múzeumok világítása
  4. Új világítástechnikai irányzatok (UV fényforrások, növényvilágítás)
  5. Intelligens világítás

Fontos feladatunknak érezzük, hogy a VTT tagsága és az érdeklődők első kézből értesüljenek a világítástechnika legújabb eredményeiről, műszaki újdonságairól. Kiemelt szerepet kap a LED konferencián a belső téri világítás, hiszen ez az egyetlen, VTT által szervezett bemutatkozási lehetőség belső téri tervezők és kivitelezők számára. A büszkén vállalható, kiváló szakmai munkák mellett teret adunk a javító szándékú kritikának is. Két előadás is foglalkozik majd az üzemeltetés tapasztalataival, amelyek rámutatnak a termék- és rendszertervezés buktatóira.

Az intelligens világítás kiemelt szerepet kap a konferencián. Az előadások mellett egy kerekasztalbeszélgetést tervezünk a smart lighting értéklánc szereplőivel. A terméktervezés, rendszer fejlesztés, kivitelezés és üzemeltetés vezető szakembereit kértük fel a kerekasztalbeszélgetésre, amelyen a következő kérdésekre keressük a választ: Melyek azok a műszaki újdonságok, technológiák, amelyek meghatározzák az intelligens világítás fejlesztésének irányát? Hogyan ismertethetők meg és fogadtathatók el az új technológiák a lakossággal? A szakemberképzés hogyan tud lépést tartani a gyorsan változó igényekkel?

Az előadások a hallgatóság számára ingyenesek, de regisztrációhoz kötött. A konferencia programját folyamatosan frissítjük a VTT honlapján.

Itt hamarosan elérhetővé válik a regisztrációs felület, ahol az érdeklődők megjelölhetik, melyik nap programján kívánnak részt venni és ezután kapják meg a csatlakozáshoz szükséges információkat.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás