A mi Kiserdőnk – fotókiállítás

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2019. december 12. - 2020. január 17.

Helyszín: Ferencvárosi Művelődési Központ Budapest 1096 Haller utca 27.

URL: Az esemény FB oldala >>>

Tárlatunk „főszereplője” a IX. kerületi József Attila-lakótelepet és a XIX. kerületi Wekerletelepet összekapcsoló Határ úti Kiserdő, amely a közelében élők számára egy kincs, amit óvni, gondozni kell. Ennek a kincsnek a megörökített részleteit tekintheti most meg a tágabb, a környéket még személyesen nem ismerő közönség, miközben betekintés nyílik az erdőben zajló közösségi életbe is.
A kiállítás két nagyobb egységből áll: a Kiserdővédők által októberben megrendezett, nyílt fotópályázat nyerteseinek felvételeiből és a Kiserdővédő aktivisták, illetve az üggyel szimpatizáló helyiek fotóiból.
Ez az esemény nyitánya is annak a vándorkiállításnak, aminek keretében a következő hónapokban több budapesti helyszínen fogjuk bemutatni ezeket a fotográfiákat.

Az eseményt megnyitja: 2019. december 12., csütörtök, 18:00–20:00  Rittling István, a Pilisi Parkerdő Zrt. Budapesti Erdészete vezetője

A kiállítás a helyszínen megtekinthető 2020. 01. 17-ig.

A kiállítás szervezői: Kiserdővédők/Van más út, Átalakuló Wekerle.

Együttműködő szervezetek: Civil Kollégium Alapítvány, Ökopolisz Alapítvány, Wekerlei Társaskör Egyesület, Ferencvárosi Művelődési Központ és Intézményei

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás