Az állatokat ünneplik Debrecenben

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2018. október 01. - 2018. október 07.

Helyszín: Debreceni Állatkert

Az Állatok Világnapja alkalmából a Debreceni Állatkert az Állatok Hetén október 1-től 7-ig tematikus foglalkozásokkal, állatbemutatókkal és kedvezményekkel várja a gyerekeket. 

Tematikus foglalkozásaikon zoopedagógus és állatgondozók segítségével az óvódások és általános iskolások megismerkedhetnek a felelős állattartás alapjaival, a hobbiállattartás szépségeivel és kihívásaival. Az interaktív zoopedagógiai foglalkozások remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy testközelből figyelhessék meg az állatvilág csodáit, továbbá az intézmény közreműködő partnerei is gazdag programkínálattal várják a kicsiket.
Az Állatok Hetén minden nap lesz lehetőség az állatokkal való közvetlen találkozásra az állatbemutatókon.

A jeles nap alkalmából október 1-től 5-ig az óvodai és általános iskolai csoportok a 600Ft/fő kedvezményes állatkerti belépő megváltásával díjtalanul vehetnek részt programokon, valamint 10 fő után egy kísérő ingyenesen, a további kísérők csoportos jegyáron látogathatják az állatkertet.

Október 5-én és 6-án, szombaton és vasárnap kézműves foglalkozások gazdagítják a családoknak szóló programot és a vidámpark is nyitva lesz a hétvégén.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás