BOJKOTT FAST FASHION – Extinction Rebellion Magyarország

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2019. szeptember 22. - 2019. szeptember 22.

Helyszín: Budapest, Váci utca 2-4.

A divatipar korunk egyik legszennyezőbb iparága. A szemtelenül olcsó és hatalmas mennyiségű ruházati cikk a környezet és a dolgozók kizsákmányolásával készül. A fast fashion egyetlen célja, hogy igényt támasszon a vásárlásra, és hogy minél többet költsünk náluk.

A Bojkott Fast Fashion akció során a divatipar emberekre és környezetre nézve is káros tevékenységét állítjuk rivaldafénybe. Csatlakozunk azokhoz a kezdeményezésekhez, amelyek a fast fashion bojkottjára szólítanak fel. Célunk egy alternatív divatbemutatón keresztül megmutatni, hogy a fenntarthatatlanság, a környezetszennyezés és a kizsákmányolás már kiment a divatból!

Időpont: 2019. szeptember 22. 15:00
Az rendezvényre fotós és videós kollégát is várunk.

A megmozdulásra a Klímahét (szeptember 20-27.) keretében kerül sor, amelynek eseményei a klíma- és ökológiai katasztrófa jelensége és megoldási lehetőségei köré szerveződnek.
Az Extinction Rebellion erőszakmentes, de határozott lázadásra hív fel a küszöbön álló ökológiai katasztrófába gondolkodás és felelősségvállalás nélkül rohanó társadalmi, politikai és gazdasági intézményeinkkel szemben.

Az eseményről és a szervezetről az alábbi linkeken talál további információt:

Szervezet: www.facebook.com/xrhungary/

Nemzetközi szervezet: https://rebellion.earth/

Kérjük, hogy részvételi szándékát az xrbudapestes@protonmail.hu címen jelezze!

Üdvözlettel:
Nyírő Fanni
Extinction Rebellion Magyarország

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás