Bringás Brigantik

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2018. március 03. - 2018. április 21.

Helyszín: Duna TV

Bringás Brigantik címmel új magazinműsor indul március 3-án, 12.50-től a Duna Televízió műsorán. A nyolcrészes sorozatban Kolovratnik Krisztián és fia, Borisz kerékpárral járják be az országot. A szereplők a természetjárás során az ország gyönyörű tájegységeire tekernek és olyan fontos témaköröket érintenek, mint a tudatos kerékpározás, egészségmegőrzés és a bringásokra vonatkozó KRESZ ismeretek. Krisztián és Borisz már több éve együtt teker, komoly túrákat teljesítettek eddig. A közös bringázás része annak a különleges kapcsolatnak, ami apát és fiát összeköti.
Ők azok, akik amolyan bringás idegenvezetőként, családi barátaikkal kalauzolják végig útjaikon a nézőket. Mielőtt különböző látnivalókat, helyszíneket látogatnának meg, felkészítik a társaikat és kerékpárjaikat az útra és segítenek a nézőknek eligazodni minden kétkerekűvel kapcsolatos kérdésben.

A Magyar Média Mecenatúra által támogatott műsorban három állandó rovattal találkozhatnak a nézők. A Bringaműhelyben szakember ad választ a kerékpárszereléssel és választással kapcsolatos kérdésekre. Az Egészség rovatban szó lesz például a kánikulában történő tekerésről, sebkezelésekről és egyéb, a bringázással kapcsolatos egészségügyi kérdésekről. A Városi kisokos pedig a bringásokra vonatkozó KRESZ ismeretekkel, illetve általánosságban a biztonságos kerékpározással foglalkozik.

Bringás Brigantik március 3-tól nyolc héten át, minden szombaton 12.50-től a Duna Televízió műsorán!

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás