Csiperke Erdei Iskola nyári táborai 2013

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2013. június 23. - 2013. július 21.

Helyszín: Márokpapi

URL: Bővebb információért látogassa meg weboldalunkat

A nyári szünet kezdetével ismét megnyitja kapuit – a természetszerető és kerékpározni vágyó fiatalok számára – az E-misszió Egyesület Márokpapin lévő Csiperke Erdei Iskola és Tábora, ahol a résztvevők erdőt-rétet bebarangolva találkozhatnak a Beregi táj változatos, védelemre méltó állat-, növény- és gombaritkaságaival. A nagy kiterjedésű erdők és festői ligetek környezetében egész hétre szóló változatos programokat nyújtunk, amelyben a kirándulások és madármegfigyelések éppúgy szerepelnek, mint a csillagászat, terepi kutatások, gyógynövény- és gombaismereti túrák, mikroszkópos vizsgálatok, ügyességi és sport játékok, vetélkedők, kézműves foglalkozások, éjszakai túra és bátorságpróba.

Kerékpáros táborunkban Márokpapiról indulva, csillagtúraszerűen, kalandos biciklizések közepette bekerekezzük a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzet legszebb részeit és mindeközben megismerkedünk annak kultúrtörténeti nevezetességeivel. A természeti környezet, a Tisza töltésének kerékpárútjai, valamint a biztonságos biciklizésre alkalmas kisforgalmú úthálózat ideális lehetőséget nyújt a természetszerető, sportolni vágyó fiatalok tartalmas időtöltéséhez.

Táborunk a falu végén helyezkedik el, ahol az épületet övező nagy porta egyaránt alkalmas szabadtéri játékokra, sportolásra. Udvarunkon lévő szalonnasütő és tűzrakó helyünk még hangulatosabbá teszi az itt eltöltött csillagfényes estéket.
A ház körül kecskegidák, házinyulak és néhány baromfi várja a fiatalok szeretetét és gondoskodását.
Táborunkba csoportosan és egyénileg is lehet jelentkezni.

Tábor turnusok 2013.

június 23 – 29. V – Sz (7 nap 6 éjszaka) kaland és természetismereti tábor
július 01 – 05. H – P (5 nap 4 éjszaka) természetismereti tábor
július 14 – 19. V – P (6 nap 5 éjszaka) kaland és természetismereti tábor
július 21 – 27. V – SZ (7 nap 6 éjszaka) kerékpáros tábor (a táborban kerékpár kölcsönzésére van lehetőség)

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás