David Attenborough: Egy élet a bolygónkon online filmklub

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2021. április 23. - 2021. április 23.

Helyszín: Online

URL: https://fb.me/e/29sfca1XT

David Attenborough az elmúlt 70 évben nem sztár lett, hanem egyszerre példakép, ikon és végül a leghitelesebb vészharangozó. Professzionális stábjával ezúttal nem csak lenyűgöző filmet alkotott, hanem rendkívül hasznosat is.

Az Ökofilmklubokban már több tucat látványos és riasztó ökofilmet megnéztünk az emberiség által okozott környezetpusztításról. David mindezt a másik fél oldaláról, a vadon élő állatok szemszögéből mutatja be.  Online vetítés és szakértőkkel való beszélgetés a film után.

A vetítés INGYENES, de regisztrációhoz kötött.
A regisztrációt kérünk, hogy április 23-a 17:30-ig tedd meg itt:  https://forms.gle/XzdtsCoAFGhRgK92A
A formabontó filmhez, formabontó szakértőket is hoztunk nektek:
  • Jávor Benedek biológus, LMP alapító, korábban egyetemi tanár, korábbi EP képviselő és azon belül is a környezetvédelmi bizottság tagja, jelenleg az EP munkatársa. Bencével az EU által hozott környezetvédelmi intézkedésekről és azok várható és remélt hatásairól fogunk beszélgetni.
  •  Harkányi Árpi a 360 fok bringa blog szerzője, világutazó és a fapados vagy olcsó utazások és a zöld életmód szakértője. A vírus előtt hetente több előadást tartott a fenti témákban. Árpád arról fog nekünk mesélni, hogy a covid miatt erősen lecsökkent légi forgalom és turizmus mennyi pozitív környezeti hatást hordoz, valamint a szelíd turizmusra való átállás lehetőségeit fogjuk taglalni.
A moderált beszélgetés Gajárszki Áron vezeti.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Egyesületünk önkéntesekből áll, ezért amennyiben adományoznál számunkra -akár csak egy kávé összegét -számlaszámunkat itt találod:
16200151-18513806
Nagyon köszönjük! 🙂
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás