Duna-Dráva Nemzeti Park programjai 2016

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2016. január 31. - 2016. december 31.

Helyszín: Duna-Dráva Nemzeti Park

2016-ban ünnepli a Duna-Dráva Nemzeti Park fennállásának 20. évfordulóját. Munkatársaink a jubileumi esztendőben is szakvezetéses túrákkal, gyerekprogramokkal, előadásokkal, valamint érdekes újdonságokkal – többek között az Élő természetvédelem című előadássorozattal – várják az érdeklődőket. A jubileumhoz kapcsolódóan 20 év, 20 túra címmel túrasorozatot hirdetünk meg.

2016-ban is megszervezzük a már hagyományosnak mondható jelvénygyűjtő túráinkat, ahová szeretettel várjuk minden régi és új túratársunkat! A legtöbb jelvényt összegyűjtő túrázókat ebben az évben is értékes ajándékokkal lepjük meg a fotóvetítéssel egybekötött évzáró rendezvényünkön.
       
Programjaink egy része természeti jelenségekhez (például virágzás, madárvonulás) és időjárási körülményekhez kapcsolódik, ezért az előre meghirdetett időpontokban változások lehetségesek.

A letölthető és online lapozgatható programfüzetben a programok vázlatos bemutatása szerepel, azok részletes ismertetése – térképpel és hasznos tudnivalókkal – mindig az adott eseményt megelőző hetekben kerül fel honlapunkra, valamint facebook-oldalunkra.

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás