Jelentkezz az Ozone Zöld-díjra 2016-ban is!

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2016. október 02. - 2016. november 06.

Helyszín: országos pályázat internetes jelentkezéssel

Az OzoneNetwork tévé idén is díjazza azokat a megvalósult zöld ötleteket, innovációkat, melyek hozzájárultak környezetünk, bolygónk megóvásához, jobbá tételéhez. A legkisebb ötlettől a legnagyobb projektekig.

Kik jelentkezhetnek?
Olyan vállalatok, magánszemélyek civil szervezetek és általános iskolák-szakkörök, akik konkrét környezettudatos innovációt valósítottak vagy valósítanak meg. Működésük, hétköznapjaik során törekszenek arra, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak maguk után, kiemelt fontossággal kezelik a környezetvédelmet és a fenntartható fejlődést, akiknél a kreativitás és a környezettudatosság ötvözéséből hasznos példaértékű megoldások születtek és születnek

 A kategóriák:
– Magánszemélyek (letöltöm az űrlapot)
– Nagyvállalatok (250-nél több foglalkoztatott) (letöltöm az űrlapot)
– Kis és közepes vállalkozások (250-nél kevesebb foglalkoztatott) (letöltöm az űrlapot)
– Civil szervezetek (letöltöm az űrlapot)
– Általános iskolák – szakkörök (letöltöm az űrlapot)

A jelentkezés feltétele:
– 2013.10.14 és 2016.10.14 között megvalósult zöld, környezetvédelemmel, fenntarthatósággal kapcsolatos projekt vagy tevékenység

– A kategóriához tartozó jelentkezési űrlap pontos és hiánytalan kitöltése
– A jelentkezési űrlap beküldése 2016. november 6–ig az info@ozonenetwork.hu címre.
/A jelentkezéshez opcionálisan csatolható bármilyen dokumentum, kép, video, vagy link, ami illusztrálja a projektet illetve többletinformációt közöl arról. A csatolmányok az elbírálásnál előnyt jelenthetnek, de nem feltételei a jelentkezésnek./

Mennyibe kerül?
A jelentkezés ingyenes.

Kik döntenek a nyertes személyéről?
A nevezéseket a Magyar Klímatanács tagjai értékelik. Dr. Fogarassy Csaba, a Szent István Egyetem klímatanácsának főtitkára, Dr. Farkas István, a Szent István Egyetem klímatanácsának alapító tagja, Dr. Tóth László, a Szent István Egyetem Klímatanácsának elnöke.

Mit lehet nyerni?
A győztesek a korábbi évekhez hasonlóan igényes, névre szóló, valódi zöld díjat kapnak, emellett meghívjuk őket az OzoneNetwork Egyenlítő című napi vélemény és vitaműsorába, hogy másoknak is elmondhassák mivel járultak hozzá környezetünk megóvásához és a zöldebb jövőhöz.
A díjátadóról a helyszínen jelenlévő győztesekkel videoriport is készül, mely az OzoneNetworkön és az origo.hu portálon is látható illetve olvasható lesz.

Mikor adjuk át az idei Ozone Zöld-díjat?
2016. november 16-án 17:30-tól a Magyarországi Fenntarthatósági Csúcs Konferencián, Budapesten
Minden jelentkezés automatikus regisztrációt is jelent az eseményre, melyre névre szóló meghívót is küldünk a jelentkezést követően.

Meddig lehet jelentkezni?
2016. november 6. éjfél
Jelentkezési cím:
info@ozonenetwork.hu (a levélhez csatolt kitöltött jelentkezési lappal)
A levél tárgyában kérjük feltüntetni: „Ozone Zöld-Díj 2016"

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás