Kalandra fel! a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2015. március 14. - 2015. szeptember 02.

Helyszín: Szarvas, Anna-liget 1.

Email cím: korosvolgy@kmnp.hu

Idén a szokásosnál két héttel korábban, március 14-én nyitja meg kapuit a Körösvölgyi Látogatóközpont és az Állatpark. Ebben a szezonban is jó néhány újdonsággal várjuk a természetbarátokat.

A nyitás napján 10.00 órától egy szakvezetéses túrát tartunk, melynek keretében az Állatpark lakóit ismerhetik meg az érdeklődők. A továbbiakban teljes nyitvatartással, azaz hétfő kivételével minden nap a pénztár és a büfé 9.00 -17.00 óraig üzemel, az Állatpark 9.00 és 18.00 óra között látogatható.

Idei újdonságaink között egyebek mellett új tanösvény elemek, löszpuszta növénybemutató, valamint egy új, számozott madárodú-rendszer is szerepel. Bővülnek szolgáltatásaink, mostantól már 5 túrakenu áll a vendégek rendelkezésére, így egyszerre akár húszan is vízre szállhatnak. (Kenubérlésre a Körös-holtág feltöltése után nyílik majd lehetőség). A túravezetéseket, szakmai programokat, terembérleteket továbbra is változatlan áron kínáljuk.

A belépőjegyek árairól és a most bevezetett új kedvezményekről honlapunkon, a „Körösvölgyi Állatpark” menüpontból tájékozódhatnak.

További információt az alábbi elérhetőségeken kérhetnek:
5540 Szarvas, Anna-liget 1.
Telefon: +36 30 475 1789

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a KMNPI Réhelyi Látogatóközpontja (Dévaványa) a szokott időben, azaz április 1-jén nyitja meg kapuit. Igazgatóságunk éves programajánlója már letölthető honlapunkról, ebben részletes információkat találnak a programokról és az árakról.
 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás