Katica Tanya környezettudatos pályázata iskoláknak

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2019. május 01. - 2019. május 31.

Helyszín: internet

A környezettudatosság fontosságára szeretné felhívni a Katica Tanya a figyelmet, azzal a pályázattal, ahol osztályok saját készítésű kisfilmmel, animált prezentációkkal mutathatják meg milyen környezettudatos, öko, fenntartható tevékenységet végeznek. A pályázat lezárását követően a beérkező pályaművek többsége bemutatásra kerül az élménypark közösségi média felületein, hogy ezzel inspirálják az iskolákat, családokat, gyerekeket és közösségeket a fenntartható működésre.

Kreatív, mókás, kedves művek érkeztek eddig az ország valamennyi pontjából. Nem is képzeltük, hogy ilyen sokféle anyagot fogunk kapni. Emellett nagyon jó látni, hogy rengeteg iskola kezeli kiemelten a környezettudatosságot, így nem is volt nehéz dolguk a pályázóknak” – mondta Handó János, a Katica Tanya Élményközpont tulajdonosa.

Még egy hétig, május 31-ig várják a pályamunkákat a verseny szervezői, amire érdemes jelentkezni, hiszen a fődíj nem mást, mint egy osztálykirándulás 30 diák és kísérőik részére szállással, étkezéssel és belépőjegyekkel.

Bővebb információ és jelentkezés: https://katicatanya.hu/iskolapalyazat

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás