Klíma-naptár rajzpályázat!

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2011. június 01. - 2011. július 10.

Helyszín: Pest megye

2011 őszétől indul a GreenDependent Egyesület Kislábnyom programja, amelynek célja a Közép-Magyarországon (Budapesten és Pest megye egyéb településein) élő családok környezet- és klímatudatosságának növelése. A program keretében – több kiadvány mellett – készül egy klíma-naptár is, amely a következő iskolaévben, vagyis 2011. szeptembertől 2012. augusztusig lesz majd használható. A naptár az előző évben kiadotthoz hasonlóan tartalmazni fogja a fontos Zöld Napokat, a programmal kapcsolatos rendezvényeket, dátumokat, valamint havi klímabarát tippeket.

A 2000 család otthonába eljutó nyomtatott, és a honlapunkról is letölthető naptárban szeretnénk, ha a hónapokat egy-egy színes gyermekrajz díszítené, amelyek megalkotóit ezúton keressük!

A rajzos kedvű Pest megyei kisebbek és nagyobbak munkáit a GreenDependent Egyesület címére (2100 Gödöllő, Éva u. 4.), vagy elektronikusan beküldve az info[kukac]greendependent.org email címre várjuk.
Alsó korhatár nincs, felső korhatár 14 év!

A képek témája lehet: bármi, ami otthoni energiatakarékossággal és klímabarát életmóddal kapcsolatos. Ötletek és további inspiráció a http://www.kislabnyom.hu/ honlapon és az onnan letölthető anyagokban (előző évi klíma-naptár, előző rajzpályázat alkotásai, Kislábnyom hírlevelek, Klímabarát háztartások kiadvány) található.

Paraméterek: Méret 182x257mm (B5-ös oldal) ; Elektronikus küldés esetén : jpg-formátum, 300 dpi felbontás
Beküldés határideje: 2011. július 10.
Cím: GreenDependent Egyesület, 2100 Gödöllő Éva u. 4.
E-mail: info[kukac]greendependent.org

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás