Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Nemtalálkozója

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2020. szeptember 21. - 2020. szeptember 25.

Helyszín: internet - virtuális tér

2020-ban személyesen nem találkozunk, íme a nemtalálkozó tervezett programja:  Zöld Civil ON – Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Nemtalálkozója Időpont: 2020. szeptember 21-25.

Programok:
“Plenáris” beszélgetések – minden nap – 17:30-19:30 – Élő (Facebook és/vagy Youtube) közvetítés a tervezett öt plenárissal – Első órában felvezető előadások – Második órában beszélgetés az előre és az előadás közben online feltett kérdések alapján. Ha a szabályok engedik, a program lehetnek hallgatók is.Plenárisok beosztása, a címek még változhatnak
– Hétfő – Szépségtapaszok és valódi megoldások az éghajlatváltozás elleni küzdelemben – MTvSZ / Éger Ákos – Budapestről
– Kedd – A Balaton múltja és jövője civil szemmel – NaBE / Hajósy Adrienne – Balaton parti településről
– Szerda – Mi fán terem a teremtésvédelem? – Ökogyülekezi Mozgalom / Szűcs Boglárka – Budapestről
– Csütörtök – Merre tovább klímamozgalom? – GP / Mező János – Budapestről
– Péntek – Együttműködő reziliens közösségek – MÉSz / Lajtmann Csaba – Győrből vagy Pápateszérről

“Szekciók és szakmai fórumok” – webinárium formában minden nap 10:00-11:30; 13:00-14:30 és 15:00-16:30 közötti idősávban akár párhuzamosan több, lehetőséget felajánljuk az összes szakmai fórum és szekció szervezőjének, de meg is nyitjuk az együttműködés szervezeteinek. A részletekkel rövidesen jelentkezünk!

“Közösségi programok” – közösségi távollét – esténként 20:00-tól, tervek: hétfő pohárköszöntő a társszervezők részvételével, valamelyik nap Kajárpéci Vízirevü – Üvegházhatásvadászat, + előzetesen rövid képes és vagy videós üzenetek a mozgalomnak a együttműködés tagjaitól. Ötleteket ide is szívesen fogadunk!

“Kísérő programok” – Online kiállítások, egyéb lehetőségek. Régi OT-k archívumai.

“Szavatzások” – A különleges helyzet lehetőséget biztosít, hogy kipróbáljuk, milyen lenne, ha az Országos Találkozók programjából elmozdítanánk a delegáltjaink választását és online végeznénk el. Visnyovszky Ágota a KT ülésén vállalta, hogy koordinálja a folyamatot. folyamatot. A kapcsolódó szimpátia szavázást itt találjátok: https://forms.gle/ZgXhKMmLyzeeaDsAA  Töltsétek ki!

 

 

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás