Meghosszabbított jelentkezési határidő a Pioneers into Practice programra

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2020. május 01. - 2020. június 16.

Helyszín: Budapest

URL: https://pioneers.climate-kic.org

Email cím: Viszlay Zsuzsanna e-mail

Letölthető anyag

A Pioneers into Practice (PIP) programot a Climate-KIC, az Európai Innovációs és Technológiai Intézet innovációs közössége támogatja, magyarországi lebonyolításáért pedig az IFKA Zöld gazdaság osztálya felelős.

A PIP program a Climate-KIC 20 európai országban zajló kiemelt szakmai oktatási programja, amely egy innovatív tanulási keretrendszerre épül. A program azonosítja és összekapcsolja a különböző területek képviselőit, és felruházza a résztvevőket rendszer innovációs tudással és képességekkel, valamint friss látásmódot és szakértelmet nyújt innovációk megvalósításához. A program kiterjed az ipar, a kisvállalkozások, az egyetemek, a kutatóintézetek, az önkormányzatok, a kormányzat és a nonprofit szervezetek szakembereire és szervezeteire.

A június és december közötti időszakban a szakértők részt vesznek egy e-learningen, workshopokon, csoportfeladatokban és egy 4-6 hetes placementen, hazai vagy külföldi fogadó szervezetnél.

A koronavírus járvány miatt a jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk: a szakértők 2020. június 1-ig, a fogadó szervezetek pedig 2020. június 16-ig jelentkezhetnek a https://pioneers.climate-kic.org oldalon keresztül.

A program nyitó workshopja a korlátozások miatt virtuális formában kerül megrendezésre. Természetes törekszünk arra, hogy a későbbi projekt elemeket lehetőség szerint személyes találkozók formájában valósítsuk meg. Amennyiben ez nem lesz lehetséges, a placementek is virtuálisan történnek majd, ami lehetővé teszi a Pioneerok számára azok itthontról történő teljesítését.

A szakértőktől angol nyelvű szakmai önéletrajzot kérünk, a fogadó szervezetektől pedig annak a feladatnak a rövid leírását, amit a külföldről hazánkba érkező szakértők 4-6 hét alatt el tudnak látni.


Ha további kérdése van, keresse a regionális PIP menedzsert – Viszlay Zsuzsannát – a 
viszlay@ifka.hu címen.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás