MULTIPLY – Versenykiírás önkormányzatok részére

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2019. június 27. - 2019. szeptember 30.

Helyszín: Magyarország

Letölthető anyag

Az Energiaklub hároméves nemzetközi projekt keretében versenyt hirdet az integrált városfejlesztés és energiahatékonyság témájában élen járó, példamutató, illetve a tanulni vágyó önkormányzatok számára.

A verseny módszertanát nemzetközi kritériumrendszer követelményei alapján fejlesztettük ki, a résztvevő önkormányzatoknak az Energiaklub honlapján letölthető kérdőívek segítségével adatot kell szolgáltatniuk az épületállományuk összetételéről, azok energiafogyasztásáról és a megújuló energia használatáról, a jelenlegi és tervezett épület-felújításokról, az önkormányzat stratégiáiról, a közlekedésfejlesztésről, illetve az energiahatékonysági és településrendezési szempontokat is figyelembe vesszük a pontozásnál.

A versenyben azok az önkormányzatok szerepelhetnek jól, ahol már előremutató intézkedések fogalmazódtak meg, illetve megvalósított fejlesztések is történtek a felsorolt területeken.

A projekt második szakaszában a verseny nyertesei és a kiválasztott tanulni vágyó önkormányzatok egymást segítve, egymástól tanulva értékes tudás birtokában Energia Terveket készítenek majd, valamint egy hálózat részét alkotják (networking) hazai és nemzetközi szinten is.

A verseny győzteseként bemutathatja innovatív megoldásait a szélesebb hazai és nemzetközi közönségnek is. Tanulni vágyó önkormányzatként pedig a legjobbaktól tanulhat. A díjakról, nyereményekről a letölthető információs csomagból tájékozódhat!

Mi segítünk, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a MULTIPLY projektben való részvételéből!

A jelentkezéseket az oldal alján letölthető információs csomagban leírtak szerint a következő email címre várjuk: telepules@energiaklub.hu.

A kérdőívek beküldési határideje: 2019.09.30.*

*Kérjük, hogy a kérdőíveket számítógéppel töltsék ki (a letölthető Word fájl szerkeszthető).

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás