Nyílt nap a Zugban!

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2023. április 14. - 2023. április 14.

Helyszín: Zöld Zug 1051 Budapest Nádor utca 34.

URL: esemény FB oldala >>>

Email cím: Ha kérdésed van, fordulj hozzánk! :) agota@okoszolgalat.hu

Letölthető anyag

Az Ökoszolgálat Alapítvány testülete 2023-ban megújul. Azzal a céllal vesszük át a munkát, hogy ismét élettel és zöld projektek sokaságával töltsük meg az 1991 óta működő nagy nevű alapítványt és annak közösségi terét, a Zugot.

A Zug nem csak egy helyszín, nem csak egy terem, hanem egy szellemi műhely, a főváros kellős közepén. Ideális hely nagy világmegváltó beszélgetésekhez, programokhoz. Ahogy a klasszikus mondja, “a kicsi szép”, de mi most azt mondjuk, hogy “lehetne kicsit szebb” is. Csendes, meghitt, de – egyebek mellett – kell egy tisztasági festés, egy kanapé és néhány új lámpa.
Sok szeretettel várunk nyílt napunkon, ha szívesen támogatnád a felújítási munkákat, illetve szeretnél megismerkedni velünk és az alapítvánnyal.
Netán van egy szuper programötleted, amely kapcsolódik a fenntarthatósághoz – legyen szó környezeti vagy társadalmi fenntarthatóságról, személyes vagy közösségi jóllétről – és egy otthonos helyszínt keresel ehhez? Nézz körül nálunk április 14-én!
Amire számíthattok ezen az alkalmon:
💚 Kötetlen beszélgetés, ötletelés az Ökoszolgálat jövőjéről
💚 Kávé, limonádé és sütik az adománybüfében
💚 Tombola egyedi kézműves termékekkel és élménykuponokkal
Kérjük, hívjátok partnereiteket, barátaitokat, ismerőseiteket is az eseményre!
Amennyiben nem pénzadománnyal, hanem például a festéshez szükséges kellékekkel vagy tárgyi kiegészítőkkel tudjátok segíteni az alapítványt, kérjük, azt is jelezzétek számunkra!
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás