ÖKOINDUSTRIA2020 szakkiállítás

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2020. november 04. - 2021. április 30.

Helyszín: 1024 Budapest Kisrókus utca 16., Millenáris B épület

Az ÖKOINDUSTRIA évek óta Közép-Európa egyik legjelentősebb környezetipari szakkiállítása, amely a környezetvédelmi technológiák, termékek széles skáláját mutatja be, mintegy reagálva az aktuális környezeti kihívásokra.

Az idei, immár 6. alkalommal megrendezésre kerülő Green Expo-n is így van ez, hiszen a így a fókusztémák mindegyike a fenntartható fejlődési célok eléréséhez vezető utakat vizsgálja, mutatja be. A 2009 óta megszervezésre kerülő ÖKOINDUSTRIA szakkiállításokon alkalmanként több mint 100 hazai és külföldi kiállító mutatkozott be, mintegy 3000 négyzetméternyi területen. A legfrissebb ágazati, iparági trendek, környezetipari technológiák iránt – a szinte valamennyi földrészről érkező és hazai  – szakmai érdeklődők átlagos látogatószáma minden alkalommal meghaladta a 3500 főt. Örömünkre szolgál, hogy egyre több diák, hallgató, start up érdeklődik a szakmai programok iránt.

ÖKOINDUSTRIA2020 – KÉSŐBBRE HALASZTVA, MEGDUPLÁZVA

A járványügyi készültségi időszak friss információi alapján, a vonatkozó szabályok ismeretében a Szövetség úgy döntött, hogy elhalasztja az idén novemberre tervezett nemzetközi szakkiállítását és azt jövő április 28-30-a között rendezi meg a Millenárison. Az idei novemberi dátumra online szakmai kerekasztallal, konferenciákkal készül a szervezőcsapat.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által hagyományosan szervezett nemzetközi szakkiállítás, amely a hazai környezetipar legújabb eredményeit, innovációit mutatja be kétévente – idén is sok céget, szakmai érdeklődőt vonzott. A sikeres előkészítés eredményeként szinte minden stand elkelt és több mint 20 szakmai program, konferencia várta az érdeklődőket.

A szervezők folyamatosan figyelemmel kísérték a járványügyi készültség híreit, remélve, hogy ez nem befolyásolja az esemény lebonyolítását. Az elmúlt napokban érkezett – egyre kedvezőtlenebb – hírek azt vetítették előre, hogy a kiállítás nemzetközi jellege nem lesz biztosítható, valamint a kiállítók és az érdeklődők egészsége védelmének szem előtt tartásával döntöttek amellett, hogy a kiállítást ilyen körülmények között novemberben nem rendezik meg, hanem azt 2021. április 28-30-ára halasztják.

Az ÖKOINDUSTRIÁ-ra már előkészített szakmai programok közül jónéhányat novemberben online közvetítéssel tartanak meg a szervezők:

Ugyanakkor a már regisztrált kiállítók az egyeztetések során megerősítették azt a véleményt, hogy az online tér egy jó lehetőség a szakmai egyeztetésekre, de az üzleti életben szükség van az élő eseményekre, a technológiák élőben való megtekintésére, a személyes találkozásokra, kapcsolatépítésekre. Éppen ezért a jövő évi ÖKOINDUSTRIA szakkiállítást is a zöldipar szereplőinek személyes részvételével tervezik megvalósítani a szervezők, fokozott biztonsági intézkedések mentén, a kidolgozott COVID Útmutató alapján.

 

Az ÖKOINDUSTRIA valamennyi rendezvénye, programja mindig jelentős médiaérdeklődés mellett zajlik.

Kiállításunk jelentős platformként szolgál a fejlesztők, az innovációk, a hazai és nemzetközi gazdasági szereplők számára, ahol koncentráltan kicserélhetik tapasztalataikat, ismereteiket, valamint újabb – üzleti, társadalmi kapcsolatokat köthetnek. A kiállítás közös nevezőre kívánja hozni az ágazatban meglévő erőforrásokat, trendeket és innovációkat, melyre kiváló lehetőséget biztosít ez a regionális környezetipari piac.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás