Örökségturizmus és örökségvédelem hazánk világörökségi helyszínein

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2012. június 15.

Helyszín: Bódvaszilas – Művészetek Magtára

A Vidékfejlesztési Minisztérium és az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság tisztelettel meghívja Önt a Magyar Nemzeti Parkok Hete 2012 rendezvény keretében zajló „Örökségturizmus és örökségvédelem hazánk világörökségi helyszínein” című konferenciára.
A rendezvény időpontja: 2012. június 15. (péntek) 10:00 – 15:00
Helyszíne: Bódvaszilas – Művészetek Magtára (Akácos utca 30.)

örökségturizmus szakmai nap program (word 2,4 MB)

Kérjük, részvételi szándékát a tamas.tar@vm.gov.hu e-mail címen, legkésőbb június 13-ig jelezze!
Keresse fel kedves családjával a Magyar Nemzeti Parkok Hete 2012 rendezvény nyitóhétvégéjének nagyközönségi programjait is!

A tíz hazai nemzeti park részvételével zajló „zöld forgatagra” június 16-án (szombaton) Aggteleken, a Baradla barlang előtti tér festői környezetében kerül sor. A programot hagyományőrző kézművesek foglalkozásai, nemzeti és helyi termékek vására és kóstolója, játékos természetismereti vetélkedők, népi játékok, lovas programok és barlangi koncert is színesítik. A szabadtéri színpadon megtekinthetik többek közt a Csodamalom Bábszínház előadását és a Kerekes Band koncertjét. Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai az egész hétvége folyamán ingyenes szakvezetéses túrákkal és kedvezményes barlangi túrákkal várnak minden kedves érdeklődőt.

A folytatásban, június 18–24. között valamennyi nemzeti parkunkban és további védett természeti területeinken gazdag programkínálat, nyílt szakvezetéses túrák, izgalmas kalandtúrák, családbarát programok, mérsékelt árú belépők és kedvezmények, különleges előadások és extra programok várják a természetbarátokat és mindazokat, akik szeretnék közvetlenül is megismerni hazánk természeti és kultúrtörténeti örökségeit, vagy csak egy jó kirándulásra, kikapcsolódásra vágynak.

A programokról részletesen tájékozódhat a www.nemzetipark.gov.hu/mnph weboldalon.
 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás