Orpheus Állatvédelmi Fotókiállítás

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2020. február 20. - 2020. március 16.

Helyszín: Szeged, Kálvária sgt. 23.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület jubilál, idén ünnepelte 20. születésnapját. Az “Állatbarát Fotó- és Plakátkiállítás – Legyél Te is Állatvédő!” rendezvény óriási érdeklődést övező megnyitója után egy hónapig látogatható a pillanatképek sokasága által az állatvédelem fontosságát bemutató kiállítás. A képsorok látogatása ingyenes.

Iskolai és óvodai csoportok, közösségek számára tárlatvezetés + ajándék kiadványok!
A +36209298181 -es telefonszámon csoportok számára előzetes időpont egyeztetés után az állatvédő egyesület 20-30 perces beszélgetést vállal a felelős állattartás fontosságáról, az állatvédelemről, a kiselőadás után pedig ajándék állatos plakátok, matricák, képeslapok várják a résztvevőket. Az Agóra nyitvatartási ideje alatt a csoportnak megfelelő időpontban.

Helye: Szent-Györgyi Albert Agóra,  6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.

A kiállítás látogatható 2020.02.20. (csütörtök) – 2020.03.16. (hétfő) között, nyitvatartási időben.

2020-ban 20. szülinapját ünnepli az Orpheus Állatvédő Egyesület. 1999-óta sok dolog történt: állatmentés, állatbarátkozás, oktatás – szemléletformálás, sintértelep reform, érzékenyítés. Mindez fényképeken, plakátokon érdekes – megható formában az ingyenes tárlaton megtekinthető. Az egyesület tevékenysége közcélú, melyről bővebben a www.orpheus.hu oldalon lehet informálódni.

Névadónk “Orpheus legendás dalnok a görög mitológiában. Őt tartották a líra feltalálójának vagy tökéletesítőjének. Zenéjével lecsillapította a vadállatokat, táncra indította a sziklákat, megállította a folyókat. Héthúrú líráján olyan harmóniákat volt képes megszólaltatni, amelyek megindították az alvilág őreit is. Értette a természet nyelvét, tudott beszélni az állatokkal. Úgy tartják, hogy ő tanította meg az emberiséget az orvoslásra, írásra és földművelésre.”

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás