Pioneers into Practice 2020

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2020. március 02. - 2020. november 30.

Helyszín: Budapest

URL: https://pioneers.climate-kic.org/

Email cím: viszlay@ifka.hu

A Pioneers into Practice (PIP) program a Climate-KIC 20 európai országban zajló kiemelt szakmai oktatási programja, amely egy innovatív tanulási keretrendszerre épül. A program azonosítja és összekapcsolja a különböző területek képviselőit, és felruházza a résztvevőket rendszer innovációs tudással és képességekkel, valamint friss látásmódot és szakértelmet nyújt innovációk megvalósításához. A program kiterjed az ipar, a kisvállalkozások, az egyetemek, a kutatóintézetek, az önkormányzatok, a kormányzat és a nonprofit szervezetek szakembereire és szervezeteire.

A Pioneers to Practice program hazai megvalósításáért az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. felel.

A program e-learninggel indul a rendszerinnováció témakörében, és a szükséges eszközök átadásán keresztül megteremti a program alapjait.
A 3 napos Nyitó Workhsop (2020. május 13-15.*) interaktív coaching útján elmélyíti ezeket az ismereteket, és felkészíti a résztvevőket a hazai vagy külföldi fogadó szervezetnél történő munkára. A workshop egyben egy gyakorlati és valós kihívásokkal foglalkozó csoportprojekt indulása is, amelyet az úgynevezett “challenge ownerek” és a trénerek kísérnek. A magyarországi vagy külföldi placementre 2020 őszén kerül sor. Annak érdekében, hogy a résztvevők a megfelelő fogadó szervezetekhez kerüljenek, a résztvevők meghatározzák a kívánt céljaikat, és ennek megfelelően Európa-szerte mintegy 350 projekt egyikébe kerülnek. A 4-6 hetes placementeket egy kétnapos záró workshop követi 2020. november 17-18-án*, a csoportprojektek bemutatása és tapasztalatcsere céljából.
A projekt teljes időtartama alatt a résztvevők 2000 eurós támogatásban részesülnek.

A fogadó szervezetek és a szakértők 2020. április 23-ig jelentkezhetnek a Pioneers platformon keresztül.

Bővebb információ: Viszlay Zsuzsanna local manager: viszlay@ifka.hu

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás