Spórolni akarok! Energiahatékony Wekerle Nap

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2011. október 15.

Helyszín: Wekerlei Kultúrház, 1192 Bp., Petúr u. 7.

Sok szeretettel várjuk a wekerlei és más kispesti lakókat a következő Családi Zöld Szombat rendezvényen, ami a sporolásról és a takarékosságról szól! Hosszabb a programunk mint szokott lenni, mivel korán délután a Kislábnyom verseny első háztartási tréning napját tartjuk. Szeretnél jelentkezni, velünk játszani? Akkor olvass többet a versenyről itt – és jelentkezz október 12-ig! Aki regisztrál, vendégünk egy nagyon finom, "klímabarát vacsira" a nap végén! Az ENERGIAHATÉKONY WEKERLE kérdőivek eredményeit is megvitatjuk: hogyan újítsunk fel egy wekerlei otthont?
Részletes program: 2011-10-15

12.00-16:00 – „KISLÁBNYOM”: energiatakarékos háztartási tréning, tippek és tanácsok a KISLÁBNYOM és az ENERGIA KÖZÖSSÉGEK versenyekhez! (jelentkezni lehet a wekerle.zoldhajtas@gmail.com címen)

15:00-19:00 – KICSIKNEK: „Tele vagyunk energiával!” JÁTSZÓHÁZ és KÉZMŰVESKEDÉS!

16:00-17:00 – BEMUTATÓ: 10-15%-ot spórolunk a fűtésen! Nyilászáró szigetelési bemutató. http://wekerle.hu/zold_hajtas/szigeteles

17:00-19:00 – ENERGIAHATÉKONY WEKERLE: hogyan újítsunk fel egy wekerlei otthont? Szakértők segítségével áttekintjük a lakossági kérdőívek eredményeit. Megnézzük a különböző lakás-korszerűsítések költség- és haszonszámításait. Megbeszéljük milyen álláspontot képviseljenek a wekerlei építészek amikor az örökségvédelmi hatóságokkal találkoznak. Köszönjük, hogy 206 lakó a kérdőívet kitöltötte!

19:00-20:00 – A program végén VACSIZUNK!: klímabarát lakoma a regisztrált Kislábnyom verseny résztvevőknek! Előzetes regisztráció a wekerle.zoldhajtas@gmail.com címen.

EGÉSZ DÉLUTAN

KIÁLLÍTÁS: Energiahatékony háztartási eszközök

FIATALOKNAK: Környezetvédelmi és energiatakarékossági vetélkedő öko-tudatos nyereményekkel

Öko-BÜFÉ

A rendezvényt az Éléskamra Biobolt és az Ökopolisz Alapítvány támogatja.

Szervezők: WTE Zöld Hajtás Klub, Wekerlei Kultúrház és Könyvtár, Wekerlei Építészek, GreenDependent Egyesület, KLIKK hálózat.
Helyszin: Wekerlei Kultúrház, 1192 Bp., Petúr u. 7.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás