Spórolunk@kiloWattal energiamegtakarítási kampány zárórendezvénye

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2017. május 25.

Helyszín: Budapest, Nádor u. 22.

Meghívó önkormányzati vezetőknek a Spórolunk@kiloWattal energiamegtakarítási kampány zárórendezvényére 

Lehetőség van a Spórolunk@kiloWattal névre hallgató, középületeknek szóló egyéves energiamegtakarítási kampány zárórendezvényén részt venni, amelyet 2017. május 25-én tartunk az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalában, Budapesten.

A zárórendezvényen a kilenc EU-s ország részvételével zajló energiamegtakarítási verseny hazai lebonyolítója, a GreenDependent Intézet áttekintést ad az elmúlt egy év erőfeszítéseiről, valamint a Polgármesterek Klíma- és Energiaügyi Szövetsége magyar tagjainak bevonásával panelbeszélgetésre is sor kerül, további lehetséges irányokat felvázolva a kampányban részt vett és egyéb érdeklődő önkormányzatok, intézmények számára.
Emellett az elmúlt év tanulságait levonó és a jövő terveit megosztó kiscsoportos beszélgetés is lesz, valamint a Spórolunk@kiloWattal kampány három versenykategóriájában (1/ legtöbb energiamegtakarítás, 2/ legjobb kampány, 3/ legjobb és legfenntarthatóbb akcióterv) első helyezést elérő önkormányzati épületek is bemutatkoznak.

 A részletes programot INNEN éri el, az eseményről szóló beharangozó hírt pedig ITT tekintheti meg. 

Regisztrálni ezen a linken keresztül lehet: https://goo.gl/forms/A4cANhnUeBOAuJjI2.

Figyelem, a Spórolunk@kiloWattal kampányban részt nem vett önkormányzatoktól legfeljebb 5 főt tudunk fogadni, önkormányzatonként egy-egy személyt. A jelentkezés sorrendje dönt, így a jelentkezés sikerességéről külön visszajelző e-mailt küldünk. 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás