XV.  LCA Konferencia “Körforgásban a fenntarthatóságért” 

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2020. november 30. - 2020. november 30.

Helyszín: internet - virtuális tér

Szeretnénk meghívni Önt a Az LCA konferencia a hazai életciklus-elemzéssel foglalkozó szakemberek éves fóruma, ahol rendszeresen bemutatásra kerülnek az új a kutatási eredmények és diplomamunkák.

A szakmai találkozóra 2020. november 30-án kerül sor. A konferenciát a járványügyi helyzet miatt online módon rendezzük meg.  A részletekért olvasson tovább!
Regisztráció
“Körforgásban a fenntarthatóságért”  XV. Hazai LCA konferencia az LCA Center Magyar Életciklus-elemzők Szakmai Egyesülete szervezésében

Az LCA Center – A Magyar Életciklus-Elemzők Szakmai Egyesület ebben az évben is szeretné megszervezni szokásos konferenciáját, de a korábbiaktól eltérően – a pandémiás helyzet miatt – annak helyszíne a virtuális térbe helyeződik át. Ennek pontos technikai megvalósításáról a későbbiekben közlünk információkat.
Az egy napos konferenciánk központi témája ebben az évben is a fenntarthatóság és körforgásos gazdaság.
A konferencia részét képezi az IS-SusCon „Innovációs megoldások a fenntartható építészetért” Erasmus+ projektünk eddigi eredményeinek bemutatása, a fenntartható építészet népszerűsítése érdekében tett eddigi lépéseink bemutatása, hogy az utca embere is könnyebben tudja értelmezni a fenntartható megoldásokat egy webes applikáció segítségével, vagy a kézikönyv fejezeteinek olvasása révén.

A konferencia tervezett időpontja: 2020. november 30.
Jelentkezési határidő előadók számára: 2020. nov. 10.

A szimpóziumra olyan LCA esettanulmányokat várunk, amelyek a fogyasztás és a termelés tényleges modelljén belül a fenntarthatóbb és körkörösebbé váló nyersanyag felhasználást értékelik, életciklus-elemzést alkalmazva. A tanulmányok kapcsolódhatnak a legfontosabb gazdasági ágazatokhoz, például az ipar, építés, közlekedés, az energia, a biomassza alapú gazdaság és a hulladékgazdálkodás területeihez.

Kérjük, részvételi szándékát  jelezze az online regisztrációs lap kitöltésével. A regisztráció során, egy maximum 1500 leütés hosszúságú absztraktot is szíveskedjen megadni.
Regisztráció

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás