Zajvédelmi konferencia

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2012. október 17. - 2012. október 19.

Helyszín: Gödöllő

URL: http://www.opakfi.hu

Email cím: info@opakfi.hu

Optikai, Akusztikai, Film- és Színháztechnikai Tudományos Egyesület Zaj- és rezgéscsökkentési Szakosztály meghívja Önt a „30 éves a szervezett hazai környezeti zajvédelem” jegyében rendezendő ZAJVÉDELMI SZEMINÁRIUMRA Gödöllőre 2012. október 17 – 19. a Szent István Egyetem Kollégiumába. Gödöllő Páter Károly u. 1. B épület

Tervezett program

1981-1982-ben kezdődött Magyarországon a korszerő környezeti zajvédelem szervezése, a jogszabályok előkészítése. Sorra alakultak az OKTH területi felügyelőségei, és megkezdték a felkészülést a hamarosan hatályba lépő zajvédelmi alaprendelet, majd a határérték-rendelet alkalmazására.
A Szeminárium nyitóelőadásában erre emlékezve szeretnénk bemutatni az akkori terveket, elképzeléseket, és ezeket a csütörtöki kerekasztal-megbeszélésen összevethetjük azzal, hogy hová fejlődtünk. Ezt követően felkért előadók a zajvédelem időszerű, a szakembereket, a hatóságokat és az érintetteket leginkább foglalkoztató kérdéseivel, problémáival foglalkoznak.
A felkért előadók mellett – természetesen – bármely zajvédelmi témában, másoktól is várunk és kérünk előadásokat.

Kiállítás
A Szemináriummal párhuzamosan rendezett kiállításon a cégek bemutathatják az általuk gyártott, illetve forgalmazott termékeket, (műszereket, akusztikai anyagokat) zajcsökkentési megoldásokat, zajszámítási és zajtérképezési szoftvereket. A kiállításhoz kiállítónként kb. 4 m2 területet tudunk biztosítani 98.000.- Ft* egységáron, amely összeg 1 fő ellátási költségét is tartalmazza. Lehetőség van poszteres bemutatkozásra, 60.000.- Ft* áron, szintén 1 fő részvételi díjával.
Az árak 21,26 % ÁFÁ-t tartalmaznak.

A Szeminárium helye: Szent István Egyetem Kollégiuma 2100. Gödöllı, Páter Károly u. 1. B épület
Előadások
Az előadásokat szóban vagy poszter formában lehet tartani. A bejelentett szóbeli előadások időtartama: 15 perc + 5 perc vita
Az előadások címét és rövid, 8-10 soros tartalmát az OPAKFI titkárságára e-mailen, vagy faxon kérjük beküldeni:
OPAKFI Fax: (1) 783 4781
E-mail: info@opakfi.hu

Határidők
Jelentkezés a szemináriumra, szállásfoglalás, előadóktól az előadás címe és rövid tartalma: 2012. szeptember 1.
Részvételi díj
A Szeminárium részvételi díja:
– egyesületi és jogi tagoknak: 33.000.- Ft*
– nem egyesületi tagoknak: 37.000.- Ft*
(A részvételi díj 10.500.- Ft* ellátási költséget tartalmaz)
* Az árak 21,26 % ÁFÁ-t tartalmaznak.

Szállás
Az elhelyezést a Szent István Egyetem Kollégiumában, a szemináriummal azonos épületben, felújított fürdőszobás 2 ágyas szobákban, 2 fő részére vagy egyedüli használattal tudjuk biztosítani, a következőkben meghatározott árakon.
Szállásdíjak (kötelező reggelivel)
SZ/A szoba egyedüli használattal 7.600 Ft/éj**
SZ/B szoba, 2 fő részére 5.200 Ft/fı/éj**
** A szállás-árak 15,25 % ÁFÁ-t tartalmaznak.
Egyéb információk

A Szeminárium megnyitása:
2012. október 17., 14.00 óra
A programot és a kiállítók jegyzékét a regisztrációnál adjuk át. A programfüzetben lehetıséget nyújtunk bármely cég részére a zajvédelemmel kapcsolatos tevékenységének vagy termékének a hirdetésére. A hirdetés ára: 18.000.- Ft, amely összeg 21,26 % ÁFÁt tartalmaz. A Szemináriummal kapcsolatos információk az Interneten is megtalálhatóak: http://www.opakfi.hu
Fizetési feltételek
A részvételi díjat és a szállásköltséget a jelentkezési lap alapján az OPAKFI által kiállított számla szerint 8 napon belül, a megadott bankszámlára kell átutalni.
A megrendelt szállás lemondása esetén 30 nappal a rendezvény elıtt 50 %, 15 nappal a rendezvény elıtt 100 % kötbért számítunk fel.

Titkárság
OPAKFI
Bába Ildikó
1114 Budapest, Bartók Béla út 15/a, félemelet 16.
Tel/fax: (1) 783 4781

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás