A rovat kizárólagos támogatója

17. Európai Herpetológiai Kongresszus megnyitó

Dátum: 2013. augusztus 22.

Helyszín: Veszprém Pannon Egyetem B Épület Aula

Augusztus 22.-27. között Veszprémben fognak összegyűlni Európa kétéltűekkel és hüllőkkel foglalkozó szakemberei, a SEH 17. Európai Herpetológiai Kongresszus keretében. A rendezvényre szeretettel várjuk a sajtó képviselőit!

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, a Pannon Egyetem és a Magyar Természettudományi Múzeum tisztelettel meghívja Önt a 2013. augusztus 22., csütörtök és augusztus 27., kedd
között megrendezésre kerülő  SEH 17. Európai Herpetológiai Kongresszusra.

Helyszín: Pannon Egyetem, 8200 Veszprém, Egyetem út 10.
A megnyitóra 2013. augusztus 22-én (csütörtökön) kerül sor a B Épület Aulájában. A részletes program a seh2013.org címen érhető el, a Scientific programme menüpont alatt. A kongresszus angol nyelven fog zajlani.

A konferencia szakmai programjára előzetes regisztráció esetén a sajtó számára a részvétel biztosított, de az étkezést és a szállást a konferencia időtartama alatt nem tudjuk biztosítani. Kérjük, regisztrációs igényeiket augusztus 17-ig küldje el a balint.bajomi@gmail.com címre.

A kongresszus támogatói: Visegrád Fund, Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége, Balaton-felvidéki Nemzeti Park, Veszprém Önkormányzat, Veszprémi Állatkert, Fővárosi Állat- és Növénykert, Tropicarium Budapest, Euronics Műszaki Áruházlánc, Oliva Hotel & Étterem, HARIBO Hungária Kft., Edition Chiamara, Brill, NIKON Hungary.
Fővédnök: Dr. Navracsics Tibor, miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter.

Kapcsolat:
Bajomi Bálint
Sajtófelelős
+36 30 90 59 249
balint.bajomi@gmail.com
 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás