A rovat kizárólagos támogatója

Ablak a szegénységben élőkre

Dátum: 2015. június 05.

Helyszín: Budapest VIII. Bókay János u. 34.

2015-ben a magyar népesség 30%-a él szegénységben, életkörülményeik folyamatosan romlanak. Ezek gyakran, de sajnos nem eleget hallott tények..– közösségi összefogással a társadalmi fenntarthatóságért.

Az Európai Fenntarthatósági Hét keretében a Magyar Szegényellenes Hálózat az Ökoszolgálat Alapítvánnyal együttműködésben sajtónyilvános találkozót szervez.

A program egyik célja, hogy közelítsük, és szakmai információkkal segítsük a társadalmi anomáliákra érzékeny médiumok munkatársait a szegénységben élők helyzetéről, a róluk szóló döntések befolyásolásának lehetőségeiről, valamint a gyakorlatban is jeleskedve bejelentsük az önkéntesek bevonásával szerveződő, országos, szociális nyílászáró-szigetelő projektünk elindulását.

Ezúton tisztelettel meghívunk  2015. június 5-én, 9:30 kezdettel, a Gólya közösségi házban (Bp. VIII. Bókay János u. 34.) sorra kerülő rendezvényre.

Előadók: Jász Krisztina, a Magyar Szegényellenes Hálózat vezetőségi koordinátora;
Málovics György közgazdász, Szegedi Tudományegyetem;
Szabó Gyula, az Ökoszolgálat Alapítvány igazgatója.

Az eseményen az MSZEH és az Ökoszolgálat közös nyílászáró-szigetelő programjában résztvevő családok képviselői és önkéntesei is részt vesznek, egyúttal a helyszínen a munka gyakorlati megvalósítását is demonstráljuk.

sajtóbeszélgetés: 9.30 – 10.00; szakmai program, műhely: 10.00 – 13.00

A részvételi szándékról szíves visszajelzést kérünk!
A program a Norvég Civil Támogatási Alap finanszírozásában valósul meg

Szabó Gyula
igazgató

Ökoszolgálat Alapítvány 

telefon: +36 1 472 1076
mobil: +36 70 432 7548

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás