A rovat kizárólagos támogatója

Áder János jégkár utáni helyreállítási munkálatokat tekint meg

Dátum: 2015. november 16.

Helyszín: Pilisszentkereszt

A tavaly decemberi jégkár a hazai erdőterületek közül mintegy 50.000 hektárt érintett, a szélsőséges időjárás 30-40 év munkáját tette tönkre. A jégkár után meghirdetett, és Áder János köztársasági elnök által támogatott, S.O.S. – Bajban az erdő! kezdeményezés széleskörű társadalmi összefogást eredményezett:

a példaértékű szolidaritás bizonyossá tette, hogy nagyon sokan viselik szívükön a magyar erdők sorsát. Az Országos Erdészeti Egyesület a jégkár felszámolásával kapcsolatos helyreállítási munkálatok eredményeit, az őszi csemeteültetéseket terepi rendezvényen mutatja be Áder János köztársasági elnöknek, a nagyobb adományozók képviselőinek és a médián keresztül a hazai erdőkért tenni kész nyilvánosságnak.

Erre a rendezvényre ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket.
Időpont: 2015. november 16. (hétfő) 13:00
Találkozó helyszíne: 2098 Pilisszentkereszt, Pataksor utca

Program: Találkozó Pilisszentkereszten • Erdészeti gépkocsikkal utazás a Királykúti-vadászkunyhóhoz
• Zambó Péter, az Országos Erdészeti Egyesület elnöke tájékoztatást ad Áder János köztársasági elnöknek a jégkárról és annak felszámolásáról, a helyreállítási munkálatok eredményeiről
• Ültetési munkálatok megtekintése a Pilisszentkereszt 49/A erdőrészleten (interjúkészítésre is itt lesz lehetőség)
• Erdészeti gépkocsikkal visszatérés Pilisszentkeresztre (A szabadtéri eseményre való tekintettel javasoljuk a terepi programnak és az aktuális időjárásnak megfelelő öltözködést.)

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát Megyeri Dánielnél, a sajto@pprt.hu e-mail címen, vagy a +36 20 995 6330-as telefonszámon jelezze. Megjelenésükre számítunk!

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás