A rovat kizárólagos támogatója

Az energiahatékonyságtól a felújításokig

Dátum: 2012. november 06.

Helyszín: Petőfi Sándor utca. 5.

Az ENERGIAKLUB november 6-án sajtóbeszélgetést rendez, melyre ez úton szeretettel meghívjuk. A rendezvény helyszíne: FUGA, 1052, Petőfi Sándor utca. 5. 2012. november 6., 10:00-11:30.

Nemrégiben egy online hetilapban az energiahatékonyságról szóló cikksorozatunk rekord olvasottságot ért el. Többek között ez is nyilvánvalóvá teszi számunkra, hogy a téma (főleg otthonaink felújítása) rendkívül aktuális és „izgalmas”. A lakosság felújítási kedvét látványos eszközökkel ösztönző "Küszöbön a felújítás" kampányunk első szakaszának végéhez ért. Jelenleg is zajlik a vidéki városokban tartott képzéssorozatunk.
A tapasztalatok alapján november 6-án egy olyan sajtóbeszélgetést szervezünk, ahol az energiahatékonyság témáját járjuk körül, több, speciálisan a sajtó igényei szerint megválasztott szemszögből.

Rövid program:
Ámon Ada, az Energiaklub igazgatója az Energiaklub legfrissebb tanulmányainak tükrében mutatja be az energiahatékonyságban rejlő lehetőségeket, gazdaságra, foglalkoztatásra, az ország energiamérlegére gyakorolt hatásait.
Király Zsuzsanna, az Energiaklub programvezetője a Küszöbön a felújítás eredményein és tapasztalatain keresztül mutatja be, milyen megtakarításra és megtérülésre számíthat az, aki energetikai felújításba fog, és hogyan érdemes belekezdeni.

A beszélgetés zártkörű, előzetes jelentkezéshez kötött. Regisztrációját az alábbi linken teheti meg.

Tóth Gyula kommunikáció   
ENERGIAKLUB SZAKPOLITIKAI INTÉZET ÉS MÓDSZERTANI KÖZPONT
T: +36 1 411 3536 
M: +36 20 568 0731 
Szerb u. 17-19., 1056 Budapest, Hungary 
www.energiaklub.hu 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás