A rovat kizárólagos támogatója

Az erdei, a kerékpáros és a vízi vándortáborok 2018-as programjának indító sajtótájékoztatója

Dátum: 2018. január 23.

Helyszín: Budapest, Budakeszi út 91.

A sikeres tesztév után 2018-ban ismét elindulnak a vízi és erdei vándortáborok, sőt újdonságként megnyílnak a kerékpáros útvonalak is. A januárban induló jelentkezés részleteit és a vándortábor programot bemutatják:

Révész Máriusz kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos Pénzes Erzsébet alelnök, Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség Schmidt Gábor elnök, Magyar Kajak-Kenu Szövetség Zambó Péter elnök, Országos Erdészeti Egyesület

Az erdei, kerékpáros és vízi vándortáborok célja, hogy a felsős és középiskolás diákok valódi, első kézből szerzett természeti és kulturális élményekkel gazdagodjanak. Gyalogosan, vízen és két keréken ismerjék meg és fedezzék fel Magyarország tájait, kulturális örökségét. Ezért összesen 14 útvonalon, egyhetes turnusokban, előre megszervezett programmal, szállással és ellátással várják a szervezők a csoportokat. A vándortáborokba az iskolák mellett civil szervezetek és egyházi közösségek is jelentkezhetnek. Tavasszal újabb 1100 pedagógus részére akkreditált táborvezető továbbképzés indul. A januárban nyíló jelentkezési időszak 2018. május 31-ig tart.

Időpont: 2018. január 23. (kedd) 10:00
Helyszín: Erdészeti Információs Központ (1021 Budapest, Budakeszi út 91.) Megközelítés: tömegközlekedéssel a Széll Kálmán térről induló 22, 22A vagy 222-es buszokkal, a Szépjuhászné megálló felől. A személygépkocsival érkezők számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

A részvétellel kapcsolatban kérjük szíves visszajelzését Lomniczi Gergelynél, a lomniczi@indigocom.hu címen, vagy a +36 20 508 0777-es telefonszámon. Számítunk megtisztelő jelenlétére!

Részletek: http://www.vandortabor.hu/

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás