A rovat kizárólagos támogatója

AZ IGAZSÁG NAPJA!

Dátum: 2013. november 20.

Helyszín: Budapest XVI. kerület Jókai út 6.

Zászlót bont a TESZ, a Tisztesség és Emberség Szövetsége. Ángyán József és szövetségesei szeretettel hívnak mindenkit a mozgalom indítására.

Helyszín: XVI. Kerületi Német Kultúregylet Budapest XVI. kerület Jókai út 6.
A helyszín megközelíthető az Örs vezér terétől a 44, 176E, 276E buszokkal.

Időpont 2013. november 20. (szerda) 18 óra

Célunk visszaszerezni és élhetővé tenni országunkat. Ehhez le kell bontanunk a maffiahálózatok kormányokon átívelő uralmát, és száműznünk kell a félelmet a közösségeinkből! Hisszük, hogy ez a nagyszerű és tehetséges nép képes felépíteni a mi Magyarországunkat.

„El innen, rablók – ez az én hazám!”
(Sajó Sándor)

Tisztelt Szerkesztőség!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy
Ács Sándorné Kishantosi Vidékfejlesztési Központ
Ángyán József független országgyűlési képviselő
Ertsey Attila Élőlánc Magyarországért
Hetzmann Róbert Váralja Szövetség

sajtótájékoztatót tart a Tisztesség és Emberség Szövetsége elindulása kapcsán. A TESZ facebook oldala >>>
Időpont: 2013. november 20. (szerda), 16.30-tól. (17.45 -ig)
Helyszín: XVI. Kerületi Német Kultúregylet Budapest XVI. kerület Jókai út 6.

További információ: Ertsey Attila 30/ 555 1284 ertsey.attila@freemail.hu

HÁTTÉR:
Szeretettel várjuk azokat a magánembereket, közösségeket, szervezeteket, akik egyetértenek velünk abban, hogy újra kell építeni a hazánkat, és vissza kell helyezni erkölcsi talapzatára. A családokra, a helyi közösségekre, a fiatalokra, vagyis az elsöprő többségben lévő tisztességes emberekre építjük mozgalmunkat. Azokra, akik nem fogadják el, hogy néhány oligarcha, gazdasági érdekcsoport maffiaszerű hálózata és az őket kiszolgáló, egymást „két műszakban” váltó, de ugyanazon az „emlőn” nevelkedett politikai „elit” tartsa hatalmában és közösen rabolja ki ezt a nagyszerű országot, tegye tönkre többre hivatott közösségeit és generációk hosszú során felhalmozott közös értékeit. Vissza kell szereznünk és ismét a közjó szolgálatába állítanunk a közösségek államát, annak törvényhozását, intézményeit, az általa kezelt közpénzeket és a nemzet rábízott vagyonát! Segíteni akarunk abban, hogy az emberek saját kezükbe vegyék életük irányítását, és több mint 20 év tévelygés után végre maguk döntsenek sorsukról.

A Tisztesség és Emberség Szövetsége azok mozgalma lesz, akik ragaszkodnak az örök értékekhez, erkölcsi normáinkhoz, és vallják: nem lehet törvényes az, ami erkölcstelen. Az ország kifosztásának végjátéka zajlik, az idő elfogyott. Meg kell kísérelnünk, hogy már 2014-ben tisztességes embereket küldjünk a Parlamentbe! Gondoskodnunk kell arról, hogy ne csak a maffiahálózatot kiszolgáló rossz vagy még rosszabb jelöltek közül lehessen választani! Ehhez a helyi közösségeknek kell maguk közül olyan képviselőjelöltet állítaniuk, akiben megbíznak, mert ismerik, és mert élete hitelessé tette őt. Olyan jelöltet, aki nekik, és nem a pártközpontnak tartozik elszámolással, és aki ezután is a saját közössége képviseletére, boldogulásának szolgálatára teszi fel az életét. Aki tudja és vallja, hogy az ember nem annyit ér, amennyi az összeharácsolt vagyona, hanem annyit, „amennyit embertársainak használni, hazájának szolgálni tud” (Kodály Zoltán). A helyi közösségek ilyen jelöltjeit azután a mozgalom egyik alapítója, az Élőlánc Magyarországért párt társadalmi szolgáltatásként megkísérli bejuttatni az Országgyűlésbe. A tisztességes emberekkel, családjaikkal, közösségeikkel összefogva, szövetséget kötve, a „világ fölött őrködő Rendbe” kapaszkodva és bízva meg fogjuk változtatni, mindenki számára élhetővé fogjuk tenni a mi hazánkat!

Mezőfalva – Gödöllő – Budapest – Felsőgalla – Lepsény, 2013. november 13.
 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás