A rovat kizárólagos támogatója

Az új kert miatt költöztem a házba

Dátum: 2016. május 11.

Helyszín: Budapest, Városmajor u. 18

A tavalyi évben több mint 30 közösség 40 ezer négyzetméternyi zöldterület újult meg a MOL Zöldövezet programnak köszönhetően. Most kiválasztottuk a legjobbakat! Szeretettel meghívunk a MOL Zöldövezet Díjátadóra.

A díjátadón
• a Blahalousiana zenél
• Kertész Monika, a Kortárs Építészeti Központ egyik alapító tagja bemutatja a legmenőbb városi zöldítési trendeket
• Linczényi Márkó énekes és a díjazott projektek résztvevői a közösségi kertépítésről szerzett saját élményeikről mesélnek majd.

Az udvarban a Házikó! termelői alapanyagokból készült italai és süteményei várnak.
A sajtóesemény időpontja: 2015. május 11. 16 óra
Helyszíne: 1122, Budapest, Városmajor u. 18. – az egyik nyertes ház udvara!

Részvételi szándékodat kérlek, május 10-ig jelezd Szluha Krisztinának, a MOL kommunikációs munkatársának a kszluha@mol.hu e-mail címen vagy a +36 20 272 1196-os telefonszámon.

A  MOL Zöldövezet Program 10 éve segíti a helyi civil kezdeményezéseket abban, hogy környezetüket szebbé és zöldebbé alakítsák a helyi lakosság bevonásával, közösségi akció keretében. A programnak köszönhetően eddig több mint 135 millió forintnyi támogatásban részesültek a nyertes pályázók. 2015-ig a MOL Zöldövezet Program keretében közel 100 ezer fa, virág és cserje települt több mint 1,5 millió négyzetméter területen. A közösségek az összegből azonban nem csak őshonos növényeket, hanem kerti eszközöket és a megvalósításhoz szükséges alapanyagokat is vásárolhatnak.

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás