A rovat kizárólagos támogatója

Az új reptéri hajtóműpróbázó-hely élő bemutatója

Dátum: 2013. június 21.

Helyszín: Budapest Airport 1. Terminál

A Budapest Airport június 21-én avatja fel vadonatúj a hajtóműpróbázó létesítményt, ami a repülőtér zajvédelmi programjának keretein belül épülhetett meg. A repülőtéri zajvédelmi beruházáshoz hasonló fejlesztésre az elmúlt harminc évben nem volt példa Magyarországon.

Tisztelt szerkesztők, kedves kollégák!

Az ünnepélyes átadásra tisztelettel meghívjuk a sajtó képviselőit. Az átadáson a Budapest Airport részéről beszédet mond Jost Lammers vezérigazgató és a gyártó BDI (Blast Deflector Inc.) képviselője. A rendezvényen látványos bemutatót tartunk: egy repülőgép hajtóműveivel élőben teszteljük a hajtóműpróbázó-hely működését és speciális hatások segítségével modellezzük a berendezés sugár- és zajterelő képességét.

Találkozó június 21-én, pénteken 9:30-kor az 1. Terminál bejáratánál, ahonnan buszok indulnak a rendezvény helyszínére. A terminál előtti parkolóban ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Tekintettel arra, hogy az ünnepség helyszíne a repülőtér terültén belül található, a belépés engedélyekhez kötött. Ezért kérem, hogy részvételi szándékát legkésőbb június 18-án (kedd) délelőtt 10 óráig jelezze és egyúttal a beléptetéshez szükséges személyes adatokat (név, születési hely és idő, édesanyja neve, lakcím, személyi igazolvány száma) küldje el a kommunikacio@bud.hu címre.

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

Mihály Hardy
communication director
Budapest Airport Zrt.
Tel: +36 1 296-6753
Mobile: +36 30 327-2372
Email: mihaly.hardy@bud.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás