A rovat kizárólagos támogatója

Csillaghegyi-öblözet árvízvédelmének kérdései – KÉK Szakmai Vitaest

Dátum: 2017. április 03.

Helyszín: 1111 Budapest Bartók Béla út 10-12.

Az utóbbi hónapokban számos hírt lehetett hallani a Csillaghegyi-öblözet árvízvédelméről és arra készült tervekről, nevezesen a Római-parti és a Nánási úti nyomvonalakról, és az azzal kapcsolatos összehasonlító tanulmányról.

KORTÁRS ÉPÍTÉSZETI KÖZPONT ősszel összefogta az épített környezet alakításáért felelős szakmák szakértőit, akik nyílt levélben kérték a Fővárost, hogy tegye átláthatóbbá a tervezést, és biztosítsa a három kilométeres partszakasz jelentőségéhez méltó nyilvánosságot és interdiszciplináris szakértői munkát. Az április harmadikai szakmai vitaesten a nyílt levelet aláíró szakértők, valamint a tervezésben részt vevő szakemberek bemutatják, milyen anyagok készültek el eddig a Főváros megbízásában, azok alapján milyen szakmailag megalapozott döntéseket lehet ma meghozni, és miként biztosítható, hogy Budapest egészének és a Csillaghegyi-öblözet lakóinak számára is elfogadható terv szülessen.

Meghívottaink a szakmai nyílt levél aláírói valamint a tervezésbe bevont szakemberek. Az est moderátora Dr. Kádár Bálint, a Kortárs Építészeti Központ elnöke.
A belépés ingyenes.
Facebook esemény.
Időpont: 2017. április 3. 19:00 – 22.00.

Helyszín: KÉK (1111 Bartók Béla út 10-12.) KORTÁRS ÉPÍTÉSZETI KÖZPONT
+36 30 522 5994
info@kek.org.hu

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás