A rovat kizárólagos támogatója

Élet az erdőben – BAYER-UNEP Klímavédelmi Fotókiállítás megnyitó

Dátum: 2011. július 07.

Helyszín: MÚOSZ székház 1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/A

Kedves Kolléga! Ezúton szeretettel meghívunk Bayer-UNEP Klímavédelmi Fotópályázat rendhagyó (AR technológiával fűszerezett) eredményhirdetésére, amely egyben a kiállítás megnyitója is.

A nyolcadik alkalommal kiírt fotópályázaton idén 3 dimenziós és mobiltelefonos képeket is lehetett nevezni – a kiállított képek pedig bebizonyítják, hogy igenis lehet egy telefonnal is jó felvételeket készíteni! Ezeket és az elmúlt év (szakmai zsűri által kiválasztott) legszebb, üzenettel bíró természetfotóit az alábbi helyszínen, időpontban mutatjuk be.

Az esemény házigazdája Réz András lesz, a díjakat a zsűri örökös elnöke, dr. Juhász Árpád adja át, de a résztvevők közt üdvözölhetjük Gerhard Waltl ügyvezető igazgatót és Máté Bencét, a pályázat egyik felfedezettjét is, aki idén már, mint zsűritag vett részt a projektben. A hangulatos élő jazz zenéről Perczel Kováts Orsolya zenésztársai gondoskodnak.

Időpont: 2011. július 7. (csütörtök) 15.00 óra

Helyszín: a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) új székháza, 1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/A

Kérlek, részvételi szándékodat a képviselt szerkesztőség megnevezésével mielőbb jelezd a rozsar.lilian@hellorepublic.com e-mail címen.

Köszönettel és üdvözlettel:

Rózsár Lilian
Senior PR Manager
Republic Group
1051 Budapest, Vigyázó Ferenc u. 4.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás