A rovat kizárólagos támogatója

Elkészült az Építési Piaci Prognózis 2018

Dátum: 2017. november 28.

Helyszín: KÉK Budapest Bartók Béla út 10-12

363 szakember értékelte a várható tendenciákat. • Makrogazdasági elemzés a nemzetközi trendek tükrében. • Részpiacokra vonatkozó helyzetelemzés. • 2017 után 2018 is jó éve lesz a magyar építési piacnak. • Újdonság: az építési engedélyek és kész lakások számának becslésével és elemzésével teljes az új anyag.

Ha érdeklik az idei Prognózis fő üzenetei, jöjjön el a nyilvános bemutatóra! Időpont: 2017. november 28. kedd 10.00 -12.00
(regisztráció: 9.30-tól)
Helyszín: Kortárs Építészeti Központ (XI. Bartók Béla út 10-12.)

A rendezvény látogatása díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Az Építési Piaci Prognózist bemutatja Varga Dénes közgazdász, kutatásvezető.
Mi az Építési Piaci Prognózis?
Az Építési Piaci Prognózis a 90-es évek végétől évente többszöri kiadásával segítette az építőipar szereplői és döntéshozói, cégek, szövetségek és még az állami döntéshozók munkáját is. Néhány év kihagyás után a Prognózis a Build-Communication gondozásában, Varga Dénes kutatásvezető közgazdász irányításával 2016 szeptemberében jelent meg újra. Ennek 2017 év végi 120 oldalas kiadása készült el most.
„Az Építési Piaci Prognózis más szemlélettel és szigorúan a realitások talaján állva világít rá az építőipar trendjeire. Azok számára kínál az anyag tájékozódási pontot, akik több szempont figyelembe vételével keresnek információt akár rövid-, akár középtávú üzleti terveik megalapozásához.” – mondta el Varga Dénes, a kutatást vezető közgazdász. Több mint 350 szakember véleményét gyűjtöttük össze Az új anyagnak ismét részét képezi a tervezésben, a kivitelezésben, és az önkormányzatok e területén dolgozó szakemberek véleményének elemzése is, amelynek alapja kifejezetten e célra készült anonim felmérés. Az önkormányzatok körében készülő felmérésben szakmai partnerük a Települési Önkormány Országos Szövetsége.

Az Építési Piaci Prognózis megvásárolható nyomtatott vagy online formában.  További információ a tanulmányól és készítőiről, megrendelés: Build-Communication Kft. Bagi Stefánia, irodavezető
E-mail: bagi.stefania@buildmarketing.hu Mobil: (30) 788-7286 Tel:(23) 611-029
 

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás