A rovat kizárólagos támogatója

EU ALAPOK – TE ÉRTED?!

Dátum: 2012. december 12.

Helyszín: Európa Pont Budapest Lövőház u. 35.

A szűkös állami források időszakában kulcskérdés, hogy milyen célokra és mennyi pénzt fordítunk az Európai Uniós forrásokból. A Magyar Természetvédők Szövetsége közösségépítést és fenntartható életmódot támogató ötleteket gyűjtött és pénzdíjjal támogatta a legjobbak megvalósulását. Szeretettel várjunk Önt az EU ALAPOK – TE ÉRTED?! pályázat díjátadójára, és a legjobb ötletek bemutatására!

A díjátadót és a sajtótájékoztatót tartják:
Dr. Szűcs Tamás az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője,
Dr. Farkas István a Magyar Természetvédők Szövetségének ügyvezető elnöke,
valamint a négy díjnyertes pályázat képviselője.

Helyszín: Európa Pont, Budapest, II. kerület, Lövőház u. 35.

Időpont: 2012. december 12., 9:30 – 10:30

A sajtótájékoztatón hazai termelők egészséges, bioélelmiszereivel várjuk vendégeinket!
Részvételi szándékát kérjük jelezze a dora.szilvia@mtvsz.hu címen!

A rendezvény háttere:

Hogyan képes a helyi fogyasztási szerkezet átalakítására a szabadpénz? Hogyan segít az Élmény Kommandó a közösségépítésen keresztül az elromlott használati tárgyak megjavításában? Hogyan válhat a hulladék műalkotássá egy gondolkodó és cselekvő közösségen keresztül? Hogyan járulhat hozzá egy faültetési program a település energiaellátásának javításához? – választ adnak a díjnyertes pályázatok.

A regionális fejlesztést szolgáló alapok, – melyek az EU 3 milliárd eurós költségvetésének második legnagyobb tételét képezik -, sokféleképpen elkölthetőek.
A Magyar Természetvédők Szövetsége és a Közép- és Kelet-Európai Bankfigyelő Hálózat lendületet szeretne adni ahhoz, hogy ezek az EU-s alapok minél jobb célokra fordítódjanak. Most lezárult pályázatunkkal jó ötleteket gyűjtöttünk a közösségépítés és fenntartható fejlődés támogatására. Az ötleteket arra szeretnénk használni, hogy a döntéshozóknak megmutassuk és így a jövőben minél több közcélokat és közösségépítést szolgáló projekt nyerjen támogatást az említett alapokból.


Dóra Szilvia
Kommunikációs vezető

Magyar Természetvédők Szövetsége
1091 Budapest, Üllői út 91/b
Tel: +36-1-216-7297

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás