A rovat kizárólagos támogatója

Fekete Gábor Emlékszoba avatás

Dátum: 2019. november 29.

Helyszín: Vácrátót

Szeretettel hívjuk az emlékezőket és érdeklődőket 2019. november 29-én, pénteken a Fekete Gábor Tanár Úr Emlékszoba avatására és a kapcsolódó konferenciára Vácrátótra, az Ökológiai és Botanikai Intézetbe.

A program 11:00 órakor kezdődik. Az emlékszobát megnyitja Botta-Dukát Zoltán és Garamszegi László, megemlékezik többek között Pócs Tamás, Vida Gábor, Borhidi Attila, Varga Zoltán, Virágh Klára és Molnár Edit.

A Zólyomi Bálint és Fekete Gábor iskola folytatásaként születő új kutatási eredményekkel (is) emlékezik Tanár Úrra Bartha Sándor, Oborny Beáta, Molnár Zsolt, Somodi Imelda, valamint az idei Zólyomi-díjasok, Pinke Gyula, Schmotzer András, Pifkó Dániel, Schmidt Dávid és Erdős László.

Kiemelt előadásként Szmorad Ferenc és társszerzői bemutatják a Zólyomi Bálint-féle ’Magyarország természetes növényzete’ térkép újraalkotott változatát. A program du. 15:30-kor, illetve egy kötetlenebb beszélgetés után du. 17:30-kor zárul (a ‘pesti’ buszokhoz igazodva).

FONTOS! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött (kérjük, írjon rövid emailt Molnár Zsoltnak, molnar.zsolt@okologia.mta.hu). A regisztráltaknak kb. 2 héten belül részletes programot küldünk a szakmai előadások címével.

Üdvözlettel: Molnár Zsolt

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás