A rovat kizárólagos támogatója

Fenntarthatóság svéd szemmel

Dátum: 2011. június 09.

Helyszín: Kinnarps House, 1133 Budapest, Váci út 92.

A Svéd Nagykövetség, a Svéd Kereskedelmi Kirendeltség, valamint a svéd üzleti szféra képviselői szeretettel meghívják Önt 2011. Június 9-én a „Fenntarthatóság svéd szemmel” elnevezésű konferenciára.

A rendezvényen elismert svéd, illetve magyar szakértőktől láthatunk konkrét és megvalósítható példákat a zöld városi élet, a zöld kommunikáció, valamint a zöld építkezés területein.

A konferenciát Cecilia Björner, Svédország magyarországi nagykövete, valamint Tarlós István, Budapest főpolgármestere nyitja meg. Az esemény fő támogatói a Svéd Nagykövetség, a Svéd Kereskedelmi Kirendeltség, valamint az Electrolux, Ericsson és HAGS vállalatok.

Az egész napos konferencia a 2011-es „Green Sweden” programsorozat első eleme, melyet a svéd állam képviselői és svéd vállalatok indítottak el Magyarországon.

Az állami- és a magánszektor példaértékű összefogásának következő állomása szeptemberben egy öko-játszótér átadása lesz a Margitszigeten, melyet egy környezeti nevelést segítő információs kampány követ október-novemberben.

A konferencia helyszíne: Kinnarps House, 1133 Budapest, Váci út 92.

A rendezvény részletes programja és a jelentkezési lapGreen Sweden meghivo+jelentkezés (607 KB pdf)

Amennyiben Ön nem tud részt venni a konferencián, kérjük továbbítsa illetékes kollégájának a meghívótÜdvözlettel,

Svéd Kereskedelmi Kirendeltség

Kapás utca 11-15.
HU-1027 Budapest, Hungary
Tel: +36 1 666 3580
greensweden@swedishtrade.se

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás