A rovat kizárólagos támogatója

Green Cloud sajtó-háttérbeszélgetés

Dátum: 2023. március 22.

Helyszín: 1012 Budapest, Attila út 99

Piaci termékként és cégstratégiaként is sikeres a zöldenergia – hatékony segítség a vállalati klímacélok elérésében a napelemekkel termelt áram.

Egy éve indította el vállalati dekarbonizációs szolgáltatását, a cégek számára hazai napelemparkokból származó zöldáramot biztosító Green Cloud-ot az E.ON Hungária Csoport és a Solar Markt. Az akkor forradalminak ható kezdeményezés mára igazolta létjogosultságát, elindultak a beruházások, az első erőmű 2024-ben megkezdi szolgáltatását, és már csatlakoztak hozzá az első vállalatok, akik élenjáró, valódi, hosszútávú és hazai zöld megoldásban gondolkodnak.

Kötetlen szakmai sajtóbeszélgetésünkön most az E.ON és a Solar Markt illetékesei, valamint a vállalata következő 15 évének dekarbonizációja mellett döntő Sanmina-SCI Magyarország Kft. vezetője beszélgetnek fenntarthatósági és üzleti motivációkról, a nemzetközi és a hazai zöldenergia-piac friss trendjeiről, a fenntartható vállalati működés gyakorlati szempontjairól. Megismerhetjük a Green Cloud hazai, zöld energiáját választó vállalat vezetőjének gondolatait arról, milyen kihívásokat jelent számára a szervezet klímacéljainak elérése, energiaköltségeinek kiszámítható tervezése, vállalati arculatának formálása, és milyen lépéseket tesz a vállalata ezen az úton.

A sajtóesemény időpontja: 2023. március 22. szerda 10:30

Helyszín: Marischka Étterem (1012 Budapest, Attila út 99. https://marischka.hu/). A helyszínen korlátozott a lehetőség a parkolásra (az utcán), ezért kérjük, érkezzenek környezetbarát közlekedési eszközzel, vagy lehetőség szerint telekocsival.

A kerekasztal-beszélgetésben részt vesz:

  • Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Csoport vezérigazgató-helyettese
  • Lehoczki Balázs, az E.ON Energiamegoldások Kft. ügyvezető igazgatója
  • Mécs Imre, a Solar Markt Csoport elnöke
  • Szomolányi Katalin, a Planet Fanatics’ Network alapítója, ügyvezetője
  • Dr. Hoffmann Károly, a Sanmina-SCI Magyarország Kft. alelnöke és vezérigazgatója

A szakmai beszélgetést követően külön interjúk készítésére is lehetőséget biztosítunk a résztvevőkkel.

Részvételi szándékukat és interjúigényüket kérjük, legkésőbb 2023. március 21. 14 óráig szíveskedjenek jelezni az alábbi elérhetőségek egyikén.

Hengl Kriszta kriszta.hengl@uniomedia.com +36 70 773 6437

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás