A rovat kizárólagos támogatója

Green OKI ünnepélyes faültetés

Dátum: 2012. november 20.

Helyszín: Budapest, Óceánárok u. 33

Az OKI Systems (Magyarország) Kft. tisztelettel meghívja Önt a vállalat Green OKI programja keretében rendezett ünnepélyes faültetésére.
A professzionális nyomtatott kommunikációs termékek, irodai alkalmazások és szolgáltatások gyártója, az OKI régóta elkötelezett a környezetbarát tevékenység folytatása iránt.

Az idén 20 éves magyarországi vállalat ez év júliusában indította el Green OKI programját, amelynek keretében a 2012-es bevezetés) termékek vásárlói az OKI Facebook oldalán regisztrálhatták a készülék sorszámát, hogy egy fa jelképes tulajdonosává váljanak.
A kampány keretében a felhasználók összesen 20 virtuális fát ültettek, amelyeket ünnepélyes keretek között a fennállásának szintén 20. évfordulóját ünneplő és a környezettudatos magatartást, valamint a felelős állattartást népszerűsítő  Rex Alapítvány által üzemeltetett Rex Állatszigeten telepítünk ki a természetbe.

Időpont: 2012. november 20., kedd, 11.00 óra
Helyszín: Rex Alapítvány – Rex Állatsziget, 1048 Budapest, Óceánárok u. 33. (A helyszín megközelítéséhez előzetes egyeztetés alapján Budapest belvárosából transzfert biztosítunk.)

Az esemény programja:
• A Green OKI program ismertetése
• A Rex Alapítvány és az OKI Systems Kft. környezettudatos együttm)ködésének bemutatása
• Ünnepélyes faültetés a Green OKI program fatulajdonosainak részvételével
• Körbevezetés a Rex Állatszigeten

Az esemény házigazdái:
• Újlaki Andrea, az OKI Systems Kft. marketing és kiemelt partner menedzsere
• Dr. Koleszár István, a Rex Alapítvány igazgatója
• Haba Gábor, a Rex Alapítvány marketing és kommunikációs igazgatója

Kérjük, részvételi szándékát 2012. november 19. 12 óráig szíveskedjen jelezni a nemes.agnes@morpho.hu e-mail címen vagy a 488-0255-ös telefonszámon.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás