A rovat kizárólagos támogatója

Homoktövis tanösvény átadó ünnepség

Dátum: 2011. június 03.

Helyszín: Újpest Homoktövis Természetvédelmi Terület

Letölthető anyagok:

3

Az MME Budapesti Helyi Csoportja a Fővárosi Önkormányzat Környezetvédelmi Alap pályázatának segítségével tanösvényt létesített a főváros egyik legjelentősebb helyi védettségű területén, a Homoktövis újpesti élőhelyén.

Hazai természeti kincseink védelme zöldfelületeink egyre fogyatkozó száma miatt társadalmunk fokozatosan és folyamatosan felértékelődő feladata, melynek fontosságát új alkotmányunk is hangsúlyozza.

Magyarország lakosságának egyötöde fővárosunk területére koncentrálódik, mely hazánk legsűrűbben lakott vidéke. Kevesen tudják azonban, hogy ennek ellenére milyen sokszínű és értékes még ma is Budapest természetes élővilága. Ezirányú ismereteink bővítése érdekében a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Budapesti Helyi Csoportja a Fővárosi Önkormányzat Környezetvédelmi Alap pályázatának segítségével tanösvényt létesített a főváros egyik legjelentősebb helyi védettségű területén, a Homoktövis újpesti élőhelyén.

A létesítmény hivatalos átadóját, 2011. június 3-án, délelőtt 10 órakor tartjuk a helyszínen, melyre nagy tisztelettel szeretnénk meghívni Önt és kedves családját. A csatolt térképen a sorompónál lesz a találkozó.

 

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás