A rovat kizárólagos támogatója

Hortobágy házhoz jön!

Dátum: 2016. május 10.

Helyszín: Nagyerdő Békás-tó partja

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság, a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft., valamint a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. első alkalommal rendezi meg a Hortobágy házhoz jön! – pusztai kínáló- elnevezésű kulturális és gasztronómiai programsorozatot, melyhez idén a Magyar Nemzeti Parkok Hete nyitórendezvénye, valamint a IX. Nemzetközi Fazekas Fesztivál is társul.

A nagyszabású rendezvénysorozat, melynek helyszíne ezúttal Debrecenben a Békás-tónál lesz, május 28-án és 29-én várja az érdeklődőket. Ezúton hívjuk az újságírókat a programsorozat céljait és részleteit ismertető sajtótájékoztatóra és azt követő ebédre, ahol megkóstolhatják a bográcsban készített autentikus pásztorételt, a slambucot.

A sajtótájékoztató ideje és helyszíne: 2016.május 10. (kedd) 11 órakor a Nagyerdő Békás-tó partján (a termálfürdő felőli rész)

A sajtótájékoztatót tartják:
– Dr. Kovács Zita, a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság igazgatója
– Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. ügyvezetője – Medgyesi Gergely Árpád, a Hortobágyi Nonprofit Kft. ügyvezetője
– Hubert Erzsébet, a IX. Nemzetközi Kézműves fesztivál főszervezője

Sajtóanyagot a helyszínen biztosítunk, vagy kérésre elektronikusan is elküldjük. Részvételi és interjúkészítési szándékát kérjük az alábbi címeken jelezze!

Kánai Edina Kerekes Sándor s.k. marketing és pr előadó kommunikációs vezető Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. 30/6307544 30/921-8856 kommunikacio@hnp.hu pr@fonixinfo.hu

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás